2777
2789
عنوان

توی این رابطه بمونم یا نه؟

172 بازدید | 19 پست

سلام دخترا

به راهنماییتون احتیاج دارم

با یه شخصی نزدیک شش ماهه توو رابطه‌م ، اخلاقش خوبه ، به شدت دوسم داره و بهم توجه میکنه ، خیلی خیلی وفادار و صادقه ، از خودم یک سال بزرگتره

ولی یه چیزی هست که منو به شددددت دودل کرده ، حتی دیشب کات کردم باهاش و هنوزم کاتیم ولی همش میخواد منو برگردونه

وضعیت مالی ضعیفی داره، ینی کلا خانوادگی خیلی خوب نیست اوضاع مالیشون

ما پولدار نیستیم ولی خیلی از اونا اوضاع بهتری داریم، مثلا من ماشین دارم اون نداره بیرون میریم با ماشین من میریم، یه کافه میریم باید هزارجور توو ذهن خودم حساب کتاب کنم پولش کم نیاد، قول داده در آینده پیشرفت بکنه و وضعش خوب شه، من ۲۲ سالمه بنظرتون چیکار کنم؟؟ من خیلی موقعیت های بهتری میتونم داشته باشم، لطفا کمک

خودت دوستش داری یا چی؟

دوم میخواد ب ازدواج ختم شه یا میگه دوستی ک فقط براش خرج کنی؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی پسرا ارزش وقت گذاشتن و پا به پاشون تلاش کردنو دارن

خیلیاشونم ارزش صبر کردن ندارن

ببین جزو کدوم دستس

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    
خودت دوستش داری یا چی؟ دوم میخواد ب ازدواج ختم شه یا میگه دوستی ک فقط براش خرج کنی؟

دوسش دارم اما به شرایط که فکر میکنم سرد میشم و میگم تهش هیچه

نه به شدت ازدواجیه و میگه پیشرفت کنیم باهم زندگیمونو بسازیم

دوسش دارم اما به شرایط که فکر میکنم سرد میشم و میگم تهش هیچه نه به شدت ازدواجیه و میگه پیشرفت کنیم ...

چندسالشه

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    

یه مدت بهش فرصت بده اگه تونست خودشو جمع و جور کنه بمون 

اگه نه خب کات کن 

اینو میگم چون خودت اذیتی 

وگرنه این عیب نیس که بخوای ردش کنی اگه عرضه داشته باشه وتلاش کنه همه چیو اوکی میکنه 

خصوصا اینکه گفته پیشرفت میکنه 

بنظرم فرصت بده 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
بعضی پسرا ارزش وقت گذاشتن و پا به پاشون تلاش کردنو دارن خیلیاشونم ارزش صبر کردن ندارن ببین جزو کدو ...

ببین خیلی پسر خوبیه، اگه داشته باشه برام کم نمیزاره مطمئنم

ولی خیلی از ما پایین ترن، من نگران دو فردا دیگه ام خانوادم نگن این کی بود انتخاب کردی، وضع مالیشم الان واقعا بده

دوسش دارم اما به شرایط که فکر میکنم سرد میشم و میگم تهش هیچه نه به شدت ازدواجیه و میگه پیشرفت کنیم ...

یه مدت ببین واقعا دنبال تغییر هست یا نه 

اگه دیدی داره تلاشش رو میکنه بمون

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."