2777
2789
عنوان

گوشی همسر

723 بازدید | 20 پست

شماچکش میکنید؟من نمیکنم البته اون دوست نداره رمزشوبهم داده همشم گوشیش توخونست خودشم اصلابه گوشی من دست نمیزنه بهش اعتماددارم ولی فکرم میکنم میگم ب مردانبایداعتماد داشت بنظرتون من چیکارکنم نمیتونم گوشیشم بگردم چون دوس ندارم بفهمه اصلا خودم نمیخوام چون بشدت ادم حساسیم چیزی ببینم نابودمیشم

هرچه دادم به اوحلالش باد

هر شب گوشیش دستمه تا وقتی بخوابم

الانم با گوشیش اومدم نی نی سایت😁

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا چیزی ببینی نابود میشی؟همه آدما ممکنه خطا کنن. اونایی که خیانت دیدن قبلش شوهره خبر نداد بهشون که.. یهویب فهمیدن اونام و انتظارشو نداشتن و شوک شدن. میخوام بگم انقد نباید این شوهرا رو بت کرد و بهشون وابسته بود، الان متاسفانه هشتاد درصدشون خیانت چتی رو دارن.. شایدم ده درصد جنسی... و کار خودشونم خیانت نمیدونن و مدعی هم میشن بهشون بگی... 

کلا روهمه چی حساسم ن فقط شوهرم ذهنم ب همه چی پیچ میشه و مث خوره میافته ب جونم تاحالا کارینکرده ولی اینقد ب بعضیااطمینان داشتم و اون کاره بودن دیگه اعتماد ب همه ازبین رفته

هرچه دادم به اوحلالش باد
از قدیم گفتن بیخبری خوش خبری بیخیال باش

نه بیخبر نیستم 

ولی خب وقتی کامل میشناسمش و صبح تا شب تو خونه و سر کار کنار خودمه کی وقت میکنه خیانت کنه؟😂

بنظرم آدمتو بشناسی به فکر خیانتش نمیفتی

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن.