2777
2789
عنوان

میاین؟

74 بازدید | 13 پست

دوستان خواهش میکنم یا کمکم کنید یا توهین یاناراحتم نکنید

من میخوام الکی ب یکی ازدوستای دانشگاهم که پسره بگم خوابتو خیلی دیدم این چندوقت ک سرصحبت بازبشه ولی مطمئنم میپرسه چه خوابایی وگیرمیده تابگم

میشه چندتا چیزسرهم کنید برام بگم بهش😂🥺

کارنمیکنه مغزم الان

بگم هم که صمیمی واینا نیستیم خیلی... پر مشغله ست بسیار و باسواد وفعال وکلی گلسه و تشکیلات واینا داره

اگه به اطلاعاتی برای سرهم کردن خواب نیازه باز میگم

کاربری دست دونفره
بگو خواب دیدم باهم سر قبر یه نفری. رفتیم ک برا حفتمون عزیز بود ولی نمیدونم کی بود. باهمدیکه گریه میک ...

نه نمیگیره اصلا

دوست مشترک هم نداریم حتی بابا

کاربری دست دونفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیگیره اصلا دوست مشترک هم نداریم حتی بابا

چی نمیگیره؟ بگو اینطور خوابی دیدم. تعبیرشم بکنه میبینه که باهات رابطه خوبی میشه داشته باشه

مشاور حقوقی شما. سوال داشتید در خدمتم. سروش:@miladigi2007

به نظر من اگه رابطه ی صمیمی ندارین بگی خوابتو دیدم مسخره ست. جور دیگه ای باهاش سر صحبتو وا کن تو زمینه هایی که خیلی فعاله ازش یه سوال بکن بگو میخوام مشورت کنم و اینا. بیشترم خوشش میاد و طولانی تر میشه صحبتتون

همیشه یادت باشه پشت هر تاپیک یک انسان نشسته. یه زمانی از چیزی خوشت نمیاد با تاپیکی حال نمیکنی و... . بهترین کاری که میتونی بکنی رد شی و بهش فکر نکنی. اگر میخای انتقاد کنی باید این کارو درست انجام بدی. این که راحت به حال طرف گند بزنی نشونه ی قدرت تو نیست و ضعف تورو میرسونه. اگرم به نظرت دغدغه ی کسی مسخره س بهترین کاری که میتونی در حقش بکنی اینه که این جمله رو واسش ننویسی و نظرتو واسه خودت نگه داری شاید این دغدغه واسه اون فرد در اون لحظه بولد باشه ولی تو  با این جمله بیشتر آزارش میدی😑خلاصه نمک نپاشیم به زخم هم دیگه...

بگو خواب دیدم که شما منو از یه خطر بزرگ نجات دادین 

یا خواب دیدم ک من تونستم بهت کمک کنم توی یه مشکلی و نجاتت دادم

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞

خیلی محترمانه شروع کن بگو

خواب دیدم داشتم پشت دستشویی دانشگاه قدم میزدم‌ که یکدفعه شما رو دیدم بهتون زل زدم و همونطور راه میرفتم یهو حواسم نبود افتادم توی چاه فاضلاب  و بعدش شما با وحشت اومدین سمتم دستاتونو دراز کردین به سمتم اینقدر دستاتون بوی خوب میداد که ناخودآگاه بوسش کردم بعد یه هو با عصبانیت بهم گفتین اخ اخ چه بو گندویی هستین حالم بهم خورد🤢🤮

شما هم دستمو رها کردینو دوباره افتادم  تو چاه👻👻👻