2777
2789
عنوان

درد زیاد در......

322 بازدید | 16 پست

خانوما تورخدا کسی میدونه چکاکنم چمه چن بازم دکتر زفتم علائم عفونت گفتن خیلی شدید هنگام را ب طه درد دارم حتی با ژل روان کننده بهم فشار میاد 

داروایناهم دادن استفاذع کردم اما خارش ندارم اما درد خیلی شدید الان نزدیک دوماهه این مشکلو دارم و فراری

میشع به ارزوم برسم خوشبخت شم ی صلوات بفرسید خیلی وقته منتظرم🥺❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همسرم کاملا راعایت میکنه خودمم ذاروهارو استفاذع کردم  دوس بارم دکتر رفتم اونارم استفادع کردم

درضمن رابطه هم نداشته باش.چرا شما خانوما به فکر خودتون نیستین.درعجبم از بعضیا.

الان من یماهه  بیشتر رابطه ندارم تو ی  ماه نیم بیشدر دوبار داشتم هربارم بعد دکتر چن هفتش اما باز...

بهتره زوجین قبل رابطه دستگاهاشون را با آبگرم و صابون بشورن، مردها سالی یه ورق قرص پنی سیلین بخورن عفونت اشون برطرف بشه، زنها هفته ای دو بار تو تشت حموم سرکه سفید بریزن تو آبگرم توش بشینن، پاشونو باز کنن آب به واژن برسه، دود اسفند رو جلوی واژن بگیرن، عفونت تا حد بالا برطرف میشه، سعی کنین تو منزل شرط نپوشیدن، صبح که میرین بیرون یکی دیگه بپوش ین، شرطاتون رو یا جلو آفتاب داغ بزارین یروز بمونه یا اتوش کنین پدر عفونت در میاد

خدا رو شکر زندگیم خوبه، راضی هستم
مطمئنی مشکلت فقط عفونت...آخه عفونت سوزش و خارش داره.اما زخم که بشه فقط موقع رابطه درد داری

نمیدونم دیگ بخدا انقد دکتر رفتم خجالت میکشم کسیم درمورد زخم چیزی نگف فقد نزدیک یسال پیش رفته بودم پریود نمیشدم اون دکتر گف ی زخم ریز داری ک مهم نیس