2777
2789
عنوان

شماباهمچین شوهری چیکارمیکنین...

1027 بازدید | 54 پست

دوستان لطفایه راه درست بهم بگین الان پنج ساله ازدواج کردم. یه پسرنه ماهه م دارم. شوهرم یه آدم تنبل پرادعاس که توهیچ کاری توبچه داری بهم کمک نمیکنه هیچ وقتم ضعفشوقبول نداره همش ادعا! الان من برا ازمون استخدامی اسم نوشتم جمعه ازمونمه هر رپز ب یه بهانه میذه بیرون منم بچم نمیزاره دیگه کسی نباشه همش میچسبه بهم. امروزم بهانه کارواش رفتن رفت بیرون دیگه قاطی کردم برگشته خونه قسم سخت میخوره ک نمیزارم بری آزمون بدی!  ارامش زندگیم مهمتره تا درس تو. به حدی تنبله حتی بریم مهمونی بگم بچه روبگیرنیندازه رو کسی ذیگه. کلا ازش دل خوشی ندارم چهارسال اول زندگیمونم بادعوا گذشت هربارم مرفت به خوانوادم میگفت! الانم رفت سرکارهرچی باهاش حرف زدم کوتاه نیومد موندم چکارکنم. به بابام اینابگموچن روز برم اونجا یابشینم؟! خسته شپم ازش همش سرش توگوشیه یه آدم کم حرف بی مسولیت 

پارش میکنم پاره

واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک  چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن  والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم  بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه  ودراخر  مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید   شوهرخوب مگرگیر کسی میاید   کاربر نوشابای سابقم   

مشاوره

تویی که مذهبی نیستی، ممکنه به دلایل زیادی اینطوری باشی ولی بنا نیست از ما مذهبی ها تصور بدی داشته باشی و راحت هممون رو محکوم کنی! همه جا خوب و بد هست. تو هم بالاخره یه روز ممکنه بیای در خونه اهل بیت (ع) اونا عاشق تو هم هستن و تو هم دوستشون داری... منم گاهی وقتا کارایی که برات ممکنه عجیب باشه رو انجام میدم، لاک میزنم آرایش میکنم آهنگ گوش میدم و خوش میگذرونم! فقط یه سری خط قرمز دارم. همین! 😊 میدونم خیلی خرمذهبیا باعث زده شدنت از دین میشن ولی ببخششون. کسی که تقوای واقعی داشته باشه قلبشو بزرگ میکنه تا از روی علاقه امر به معروف کنه... امر به معروف یعنی با رفتار! یعنی من اونقدر دوستت داشته باشم که واقعا دلم بخواد مثل من از دینداری لذت ببری...و تو ببینی چه حس عالی دارم و بخوای تجربش کنی. ببخش اگه برای انتقال این حس خوب به تو هنوز ضعیفم💔 هنوز اون حس عالی رو ندارم ولی دارم دنبالش میگردم، ذره‌ای ازش رو چشیدم 🥲 اسمش حسینه (ع)🌱  رفیقی که باهاش یه حس فوق العاده رو تجربه کردم چیزی از جنس خدا 🌱 من از ته قلبم برای تویی که مذهبی نیستی بهترینا رو میخوام. دوست ندارم مجبورت کنم و از اینکه با ناراحتی نگاهم کنی هم دلم میگیره 💔 از اینکه بینمون تفرقه باشه دلم میگیره. من خیلی بیشتر از اونی که فکرشو کنی سعی کردم درکت کنم و دنیات رو بشناسم. تو هم گاهی سعی کن دنیای منو درک کنی و بشناسی حتی اگه دوستش نداشته باشی. ممنونم ❤🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا یه راه حل بگین. نمیخوام ضعف بدم دستش قبلا خیلی از این کارا کرده. میگه باید تاوان رفتاراتوبدی!&n ...

بیخود کرده بترسونش حتما بروخونه بابات بگو تاادم نشی تحت هیچ شرایطی منونمیبینی 

واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک  چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن  والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم  بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه  ودراخر  مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید   شوهرخوب مگرگیر کسی میاید   کاربر نوشابای سابقم   
2790
2778
2791
2779
2792