2777
2789
عنوان

نمیدونم🥲🤍

154 بازدید | 24 پست

واقعا نمیدونم دارم به کجا میرم بچه ها خستم یجورایی احسلس ضعیف بودن دارم دلم گریه میخواد اما نمیتونم  بعضی وقتا که داستان زندگی بعضیا رو میخونم  میگم شاید حکمتی توش بوده ولی زندگی خودم نه آرزوی من برای شما این ک  ای کاش هیچ کس حال منو تجربه نکنه سعی کنین به اونایی که به محبت نیاز دارن محبت کنین شاید ندونین ولی حالشون به اندازه یه دنیا خوب میشه

سلامی برای تو زندگی من تو ماه همیشگی من خواهی ماند😔🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نا امید میشم گریه میکنم  بعدش پرررر از امید میشم

خیلی خستم من خیلی دلم میخواد رو به جلو برم ولی انگار یکی میکوبم زمین 

یه دختری اومد زندگیم شد همه ی کسم   رفیق واقعیم بود ولی ... کاش اونجور که بخوام تموم شع..

خیلی خستم من خیلی دلم میخواد رو به جلو برم ولی انگار یکی میکوبم زمین  یه دختری اومد زندگیم شد ...

چند سالته عزیزم 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

خیلی خستم من خیلی دلم میخواد رو به جلو برم ولی انگار یکی میکوبم زمین  یه دختری اومد زندگیم شد ...

ینی چی شده؟ چی میخوای بشه ؟

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨
عاشقی؟ بخاطر اون حالت اینجوریه.؟

نه  داستان زندگیم خیلی تلخه خیلیی جوری که شاید بگم به کسی بگی رمان زیاد میخونی و.. یه رفیقی داشتم یه اتفاقایی افتاد ولی هر شب خوابشو میدیدم هر شب  

نه  داستان زندگیم خیلی تلخه خیلیی جوری که شاید بگم به کسی بگی رمان زیاد میخونی و.. یه رفیقی داش ...

میشه تعریف کنی اگه میشه ...

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨