2789

'

یه ایرانی میره بهشت،

فرداش خدا به جبرئیل گفت:

اینو از کدوم قبرستون آوردین؟

دیشب همه میوه هارو خورده، چنتا از ملائکه رو با سنگ زده، با عزرائیل هم درگیر شده، حالا هم پیله کرده به موسی که این عصا مال بابامه!!!😂

خنده ♥️😜👇

😎 @montakhabtanzz  •͜+

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😂😂😂😂

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

‏به گذشته فکر میکنی پشمات میریزه، به آینده فکر میکنی پشمات میریزه، به حالِت فکر میکنی پشمات میریزه...

خدایا این زندگیه به ما دادی یا قیچی پشم زنی😂😂

خنده ♥️😜👇

😎 @montakhabtanzz  •͜+

نمیفهمم چرا تو دستور پخت غذاها میزنه ادویه به مقدار لازم... !!!

خو چقدر لازمه دیوث؟

من اگه میدونستم چقد لازمه که نمیومدم دستور پخت بخونم😒😒😂😂

خنده ♥️😜👇

😎 @montakhabtanzz  •͜+

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚