2777
2789
عنوان

معرفی پزشک حاذق جراح فیبروم رحمی

178 بازدید | 8 پست

سلام دوستان‌. خواهرم فیبروم رحمی با اندازه ۶ داره. مجرد هست و خیلی داره بخاطر فیبروم ها درد میکشه. تعدادشون ۶ تاست. هم درد زیاد داره هم بشدت خونریزی میکنه و کم خون شده. یه پزشک خوب توی شیراز کیو میشناسید که کارش خوب باشه؟ 

تهران دکتر امنه سادات حقگو از همه متخصصان این موضوع خبره تره، ولی متاسفانه بالای شش ماه وقت میده. من خیلی گشتم تا پیداش کردم.

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر شیراز میخوام باشه

نمیدونم ولی اگر حفظ رحم و باروری بعدی خیلی خیلی براتون مهمه، حتما یه جوری اینو بیاید.

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.