2777
2789
عنوان

خواهر شوهرای بیشعور

245 بازدید | 7 پست

سلام دیشب عروسی اقوام شوهرم دعوت بودیم موقع برگشت دم در تالار بودیم تا شوهرامون بیان اونا موقع رفتن پشتشون کردن به من با کم محلی و بی خداحافظی یه جوری که بفهمم رفتن اینقدر ناراحت شدم بدم اومد که خدا می‌دونه اصلا تعجب کردم چرا اینجوری کردن 

وا پس چجوری میرفتن ؟ حتما مثل فیلم ها به ملکه ها پشت نمیکنن و احترام میزارن میرن اونجوری میخواستی برن ؟ 😐

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

واقعا آدم باید از بیشعوری آدما یکبار تجربه بگیره

گاهی وقتا باید در مقابل همیچنین آدمای نفهمی چشمتو بدزدی سریع ک حتی باهاش چشم تو چشم نشی چه برسه بخوای خودتو ناراحت کنی

گاهی هم باید واسه آدمای مهم و با شخصیت زندگیت از جات بلند شی و دستت ‌بذاری رو سینت و با  لبخند بگی واقعا خوشحال شدم ار دیدنت

تا کی میخوای خودتو به خاطر بی شخصیتی دیگران ناراحت کنی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا پس چجوری میرفتن ؟ حتما مثل فیلم ها به ملکه ها پشت نمیکنن و احترام میزارن میرن اونجوری میخواستی بر ...

نه عزیزم از قصد اینجوری کردن همیشه عادت دارن با رفتاراشون حالا هرجوری که شده منو ناراحت کنن 

واقعا آدم باید از بیشعوری آدما یکبار تجربه بگیره گاهی وقتا باید در مقابل همیچنین آدمای نفهمی چشمتو ...

آره واقعا،اینا خیلی سیاست دارن حرف نمیزنن که بحث و دعوا بشه ریز ریز با رفتاراشون مثلا با پشت کردن بهت وقتی جایی وایسادیم یا کم محلی و رفتارای اینجوری سعی دارن ادمو ناراحت کنن

آره واقعا،اینا خیلی سیاست دارن حرف نمیزنن که بحث و دعوا بشه ریز ریز با رفتاراشون مثلا با پشت کردن به ...

چرا باید اصلا با همچین آدمایی دهن به دهن بشی

بیخیال باش فکر کن اصلا وجود ندارن

چرا باید اصلا با همچین آدمایی دهن به دهن بشی بیخیال باش فکر کن اصلا وجود ندارن

آره راست میگی نه که خواهرشوهرام هستن آخر تو یه مجلسی جایی همدیگرو میبینیم باز هم اونا هرجور شده می‌خوان ادمو ناراحت کنن عقده ای هستن خیلی نامردن به یکیشون چقدر احترام گذاشتم ولی وقتی میفته پای خواهراش مثل اونا رفتار میکنه

آره راست میگی نه که خواهرشوهرام هستن آخر تو یه مجلسی جایی همدیگرو میبینیم باز هم اونا هرجور شده می‌خ ...

من یکی از خواهرشوهرام همینقدر بیشعوره

اما یکی خانووووومه خانوم

خب مشخصه ک اون بیشعوره رو آدم حسابش نمیکنم

انقدر بی محلش کردم شوهرمم دیگ حسابش نمیکنه بس ک بی چاک و دهنه

اما اون یکیش انقدر خانومه کدوست داری همش احترامشوبذاری