پیتزامایونزکولا مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 310 عنوان دوتاستراید 3489 بازدید | 11 پست دخترم و دکترم دوتاستراید تجویز کردهروش یچیزایی نوشته بود که خانوما حتی بهش دست هم نزننبرگام ریخت، بخورم؟کسی تجربه داره؟ کاربری سوم😐 1401/11/28 | 21:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مخاطبم عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1874 منم به هوای موهام دکترم داد و مصرف میکردم،البته که ازم پرسید اگر قصد بارداری ندارم بهم بده
پیتزامایونزکولا مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 310 منم به هوای موهام دکترم داد و مصرف میکردم،البته که ازم پرسید اگر قصد بارداری ندارم بهم بده خب من الان قصد بارداری ندارم تا چندسال چون ازدواج نکردم اصلاینی برای چندسال دیگه که دیگه تاثیری نداره؟ کاربری سوم😐
شامیرام عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 392 من فیناستراید رو تجویز کرد برامممکنه کبد رو چرب کنه و انزیم های کبدی رو بالا ببرهقرص ضدبارداری هم انزیم های کبدی رو بالا میبره
پیتزامایونزکولا مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 310 من فیناستراید رو تجویز کرد برام ممکنه کبد رو چرب کنه و انزیم های کبدی رو بالا ببره قرص ضدبارداری ه ... چجوری میشه جلوشو گرفت؟ کاربری سوم😐
شامیرام عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 392 چجوری میشه جلوشو گرفت؟ دکتر گفت هر سری باید یه فاصله ای بدی و قطعش کنی ، البته قرص ضدبارداری روو همراه قرص ضدبارداری امگا۳ نوشته برام .فیناستراید رو در کل ۶ ماه بیشتر نخوردم . قرص ضدبارداری اثرش برام بهتر بود چربی کف سرم رو کم میکرد و ضخامت موهام رو بیشتر
پیتزامایونزکولا مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 310 دکتر گفت هر سری باید یه فاصله ای بدی و قطعش کنی ، البته قرص ضدبارداری رو و همراه قرص ضدبارداری امگا ... من ضد بارداری نداده بهماینو میخوام شروع کنم اما انقدر دربارش خطری حرف زدن والا ترسیدم، گفتم ازونایی ک تجربه دارن بپرسم کاربری سوم😐
شامیرام عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 392 من ضد بارداری نداده بهم اینو میخوام شروع کنم اما انقدر دربارش خطری حرف زدن والا ترسیدم، گفتم ازونای ... دکترها تجویز میکنن هنوز عوارض قرصها رو تجربه نکردم خودم . فقط برای آنزیمهای کبدی میدونم و ممنوعیت بارداری در دوران مصرف .
پیتزامایونزکولا مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 310 دکترها تجویز میکنن هنوز عوارض قرصها رو تجربه نکردم خودم . فقط برای آنزیمهای کبدی میدونم و ممن ... مرسی عزیزم کاربری سوم😐
شامیرام عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 392 خب من الان قصد بارداری ندارم تا چندسال چون ازدواج نکردم اصلا ینی برای چندسال دیگه که دیگه تاثیری ند ... رو خود بروشور قرص نوشته تا ۶ ماه قبل از اقدام برای بارداری باید قرص رو قطع کرده باشیالبته اگر درست یادم باشهولی فکر کنم فیناستراید تایید FDA رو برای زنان نداره .
مخاطبم عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1874 خب من الان قصد بارداری ندارم تا چندسال چون ازدواج نکردم اصلا ینی برای چندسال دیگه که دیگه تاثیری ند ... نمیدونم گلمباید از دکتر بپرسی
نیکساهستم عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 2290 دکتر گفت هر سری باید یه فاصله ای بدی و قطعش کنی ، البته قرص ضدبارداری روو همراه قرص ضدبارداری امگا۳ ... میشه اسم و آدرس دکترتون رو بگید ؟ ب درک