2821
2789
عنوان

من درونگرام؟

542 بازدید | 35 پست

دوس ندارم با آدمای جدید آشنا بشم،یعنی بدم نمیاد ولی اگه چن روز پشت سر هم ببینمشون حس میکنم وارد حریمم شدن

با آدمایی که صمیمی نیستم نمیتونم الکی بگم بخندم،بیشتر شنوندم تا گوینده و خیلی چیزای دیگه

خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره اگه وقتی تنها هستی راحتی و‌خوش میگذرونی ولی وقتی توی جمعی احساس میکنی انرژیت داره میره درونگرا ...

جمعی که چن ساله باهاشون صمیمی باشم واقعا بهم خوش میگذره ولی وقتی تازه آشنا بشم یهو ساکت میشم

ممکنه ولی برای مطمئن شدن تست mbti بدید علاوه برا اینکه میگه برونگرا یا دورنگرایید تایپ شخصیتیتونم می ...

آرررره بهتره این کارو بکنم

به جمع ما خوش اومدی😁

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁
همون درونگرایی پس 😁 منم همینم

سخته گاهی،با همکلاسی دوران دبیرستانم دوباره به پیشنهاد خودش رفتیم بیرون الان خستم ازش🥲اونم هی میپرسه چته بهت خوش نمیگذره؟بعد داشتم‌نگاش میکردم یهو گف چته چشات خماره🥲😂فوری خسته میشم از آدم جدیدا چون حس میکنم نمیذارن خودم باشم

سخته گاهی،با همکلاسی دوران دبیرستانم دوباره به پیشنهاد خودش رفتیم بیرون الان خستم ازش🥲اونم هی میپرس ...

دقیقاااا تازه یکی این یه مشکل دیگه این که هرکس میخواد بهم خیلی نزدیک شه حس بدی میگیرم 😂 احساس میکنم نباید اینکارو کنه

ولی بهترین کار اینه که ادم به بقیه بگه درونگراس تا بقیه فکر نکنن مشکلی با اونا داریم و فقط ویژگیمونه