2777
2789
عنوان

فرش جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 8570 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. من تازه واردم🤣 داشتم عکساتونو میدیدم، دلم نیومد نظر ندم.

بنظرم احساس شک بهتون دست نده چون مبلایی که سفارش دادین خیلی ساده و خوشکلن، اینو زمانی متوجه میشین که میچینین توی خونتون. از تابلو رنگی میتونین استفاده کنین. گلدون بزرگ از این برگ هاوایی  کنار مبل بزارین خیلی باحالش میکنه.

خیلیا خونه رو کلاااا با رنگ خنثی میزنن مثل سفید. اگر خنثی هم خواستین از تابلوهای کرمی و فیلی و سفید استفاده کنین. خلاصه که مبارکتون باشه و شاد باشید ایشالا🩶

جدی؟🥺🥺مرسی گلم حتما

مبلات خیلی قشنگه مال منم دقیقا همینه منم رنگ چوب رو سفارش دادم

ولی فرش ت زیاد باب سلیقه من نیست به نظرم قشنگترشم میتونی بگیری

و با میز و کنسول و .. رنگ چوب موافقم،هیچوقتم از مد نمیره با همه چی هم ست میشه

من یه مینی بوفه هم برا گوشه سالنم گرفتم و روش یه اباژور  گذاشتم که ست لوستر های خونمونه

خدایا چنان کن سرانجام کار                                      تو خشنود باشی و ما رستگار

این مدل مبل سلیقه همه نیست.. الان میبینی یه سری تعریف و به به میکنن فقط بخاطر اینکه جدیدا زیاد شده و فکر میکنن باکلاسه مدل فرانسوی... ولی به نظرم بگو رنگ چوبشو همون که دیدی بزنن بعدخونتم مثل همون پذیرایی هایی کن که مدل مبلو میزارن.. معمولا خلوتن.. فرشتونم خوبه الان همین مدلاست دیگه فرش رنگ جیغ اصلا خوب نیست ماتم همینطور ولی خب به سبک مبلاتون میخوره... اینکه میگن کوسن رنگی بزن اصلا این کارو نکن اون برای راحتی کاربرد داره نه کلاسیک.. اتفاقا تابلوی رنگی و اکسسوری شلوغ هم برای پذیراییت استفاده نکن مینیمال باید باشه... ببخشید دیگه.. مبارکتون باشه