2777
2789
عنوان

میشه شکایت کرد؟؟؟

167 بازدید | 18 پست

دیشب ماشینمون تو جاده خاموش شد روشن نشد زنگ زدیم از این نیسان ها هستن ماشین بکسر میکنن گفت تا نیم ساعت میام ولی دیر کرد مام خودمون یکم هل دادیم و ب سختی ماشینو راه انداختیم ب راهمون ادامه دادیم بعد اون اقاهه اومده دیده ما نیستیم پیام داده ازتون شکایت میکنم😐

در من تیمارستانی قصد شورش دارد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شکایت که نه نمیتونه ولی باید خبرمیداید وکنسل میکردید

هوا سرد بود تا ماشین درست شد هیشکی ب ذهنس نرسید چون سرد و تاریک بود سوار شدیم را افتادیم خب تقصیر اونم بود دیر کرد 

تو بر بیابون تو سرما با دوتا بچه و یه پیر مرد میستادیم ک بیا ماشینی ک درست شدو بکش 😐

اونم  منتر شما نبود تو همون سرما بیاد تو بر و بیابون ببینه جا تره و بچه نیس یه خبر میدادین

خودرو برمنظورته؟؟ خوب اطلاع میدادین که نیاد بنده خدا

اصلا شرایط طوری بود ک ب ذهن کسی نیومد تقصیر خودشم بود از اون ساعتی ک گفته بود بیشتر طول کشید و نیومد 

اونم  منتر شما نبود تو همون سرما بیاد تو بر و بیابون ببینه جا تره و بچه نیس یه خبر میدادین

میدونم اونم عصبی شده اومده دیده نیستیم ولی واقعا بیشتر از نیم ساعت شد و نیومد همونطوره ک اون فک کرده ما اون سرکار گذاشتیم ماهم همین فکرو کردیم

نه نمیتونه،الکی استرس نگیر پیر میشی

اسممون از تلگرام و اینستا دراورده میگه اقای فلانی ازت شکایت میکنم😐مردم شر شده میترسم خب هرجور ادمی پیدا میشه

اسممون از تلگرام و اینستا دراورده میگه اقای فلانی ازت شکایت میکنم😐مردم شر شده میترسم خب هرجور ادمی ...

گفتم که استرس نگیر،چیزی نمیشه اعتماد کن به حرفم

آقا هستم،کاربری دست دو نفره ،روزا خودمم شبا خودشم🙃🙂