2789
ورمش بخاطر اینه که روز اول از پک به استفاده نکردی

من خیلی کم ورم دارم اونم هی داره کمتر میشه ولی درد دارم هر شش ساعت مسکن استفاده میکنم شاید داره خوب میشه چ اشتباهی کردم 

من خیلی کم ورم دارم اونم هی داره کمتر میشه ولی درد دارم هر شش ساعت مسکن استفاده میکنم شاید داره خوب ...

نگران نباش خوب میشی طبیعیه میگذره .....من هم ایمپلنت کردم هم لیفت لثه فک بالا همزمان ۶تا دندون تا یه هفته بعد خوب شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نگران نباش خوب میشی طبیعیه میگذره .....من هم ایمپلنت کردم هم لیفت لثه فک بالا همزمان ۶تا دندون تا یه ...

پس چرا لثه من عفونت کرده ده روزه خوب نمیشه

کلی چرک خشک کن و پنیسیلین زدم

به نظرت علتش چیه

چرک‌خشکن سر تایم خودش بخور .خوب میشی نگران نباش

از روز اول که ایمپلنت رو گذاشت همین طوری پشت لثه دندون بغلیم باد کرد تا الان که ده روز میگذره خوب نشده هیچ بدترم شده

چهارتا پنیسلین زدم دوتا امپول دگزا زدم

دو بسته قرص اموکسی کلاو خوردم

دهان شویه و اب نمک هر روز میزنم

کلی پونه و شلغم و سوپ میخورم

بازم تاثیری نداشته

اخه کی خوب میشه؟

حتی یه درصدم بهتر نشده این عفونت

سه روز پیشم رفتم دکتر نشون دادم یکم فشار داد و دوباره بخیه زد و دارو داد ولی باز امروز بدتر شد

به نظارت علتش چیه

یه وقتایی درد بخاطر اینه که پودر استخوان استفاده شده .اگر از پودر استخوان براتون استفاده کرده نگران ...

بر من پودر استخونم استفاده کرده

به نظرت ممکنه پس زده باشه یا اصلا بهداشتی نبوده کارش یا جاشو خوب نذاشته یا ایمپلنتش جنسش خوب نبوده؟

بر من پودر استخونم استفاده کرده به نظرت ممکنه پس زده باشه یا اصلا بهداشتی نبوده کارش یا جاشو خوب نذ ...

من دکترم قدیمیه میشناسمش چندبار رفتم پیشش ولی ایمپلنت نکرده بودم ک دندون جلوم شکست مجبور شدم الان سه روز فقط درد دارم میگن طبیعیه

یه وقتایی درد بخاطر اینه که پودر استخوان استفاده شده .اگر از پودر استخوان براتون استفاده کرده نگران ...

ب منم گفت پودر استفاده شده ولی دردش خیلی بد دیگه مسکن نمیدونم چی بخورم اروم بگیره

وای چجوری تحمل کردی

من درد ندارم ولی مثل تاول شده پشت لثه ام

خب باد کرده لثه مشخصه چرک کرده

دکترم رفتم گفت چرک کرده بهم چرک خشک کن داد ولی بهتر نشد هیچ بدترم شد

منم تا حالا ایمپلنت نکرده بودم بار اولمه