2789
عزیزم رفتی پیش دکتر؟ من رفتم گفت لثه هام التهاب پیدا کرده چرک خشک کن و مترونیدازول و دهان شویه بهم د ...

یعنی چرک کرده؟

من امروز میخواستم برم گفتم بزار یه بسته قرص رو تموم کنم بهونه نداشته باشه بگه هنوز داروهاتو تموم نکرذی

دو روز دیگه میرم پیشش

ولی تغییری نکرده لثه ام همونطوریه

یعنی چرک کرده؟ من امروز میخواستم برم گفتم بزار یه بسته قرص رو تموم کنم بهونه نداشته باشه بگه هنوز د ...

نه عفونت نکرده لثه هام متورم شده حساس شده من دردم رو لثه هامه ک اینجور زجرم میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چرک کرده؟ من امروز میخواستم برم گفتم بزار یه بسته قرص رو تموم کنم بهونه نداشته باشه بگه هنوز د ...

گفت عفونت نکرده دهان شویه ضد تورم لثه داد و مترونیدازول اضافه کرد گفت چهارشنبه بیا باز ببینم

میگن عفونت کنه درد نداره ....... اینم شانس ما بخدا ملت میرن همه جاشونو عمل میکنن واس زیبایی انگارشون نیست حالا یه دندون ایمپلنت کردم خدارو دیدم از زجر و درد

میگن عفونت کنه درد نداره ....... اینم شانس ما بخدا ملت میرن همه جاشونو عمل میکنن واس زیبایی انگارشون ...

مال منو دکتر چهارشنبه دید کفت عفونت کرده دوباره جراحی کرد و بخیه زد

کلی پنیسیلین و چرک خشک کن و دهانشویه داد

کلی پونه و دم نوش بر عفونت خوردم ولی اصلا تغییری نمیکنه

همونطوری باد کرده

به قول شما مردم میرن کلی عمل دماغ و صورت و هیکل میکنن هیچیشون نمیشه

یه دونه دندون خواستیم درست کنیم بر زیبایی بدتر خودمو ترسناک کردم

کلی لثم انگاری سوخته جمع شده ترسناک شدم

به غلط کردن افتادم بخدا

شب عیدی دو نفر ادمم ببیننم ابروم میره

پیش شوهرمم ماسک میزنم از خجالت

بدبختی دندون جلومه

بچه شیر میدم از بس چرک خشک کن خوردم شیرم خشک شده بخدا

خدا لعنتشون کنه هیچی بلد نیستن به خاطر پول با جون ادم ها بازی میکنن

میگن یه عفونت دندون باعث مرگم میشه

ببین چطوری بوده کارش یا جنس ایمپلنتش اشغال بوده هنوز این چرک لثه درست نمیشه

یه درصدم خوب نشده

مال منو دکتر چهارشنبه دید کفت عفونت کرده دوباره جراحی کرد و بخیه زد کلی پنیسیلین و چرک خشک کن و دها ...

یعنی دکتر کاربلد نبود یا کلا خوب نیست درد هم زیاد داره

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
مال منو دکتر چهارشنبه دید کفت عفونت کرده دوباره جراحی کرد و بخیه زد کلی پنیسیلین و چرک خشک کن و دها ...

وای عزیزن بچه شیر میدی؟ اره کثافتا اشغالن دیگه فقط ب فکر جیب خودشونن ولی حتما برو دکتر جای دیگه بلکه خوب بشی میفهمم چی میگی خیلی سخت بخدا حالم خیلی بد ولی تو حتما برو دکتر ببین چی میگه عفونت نزنه ب بدنت خاک بر سرشون

وای عزیزن بچه شیر میدی؟ اره کثافتا اشغالن دیگه فقط ب فکر جیب خودشونن ولی حتما برو دکتر جای دیگه بلکه ...

اخه کلی پول دادم

تمام زده لثمو ترکونده باید خوب کنه

تمام زده به گلوم چرک کرده

بچمم مریض کردم

فقط هفت ماهشه

شیرم خشک شده از بس چرک خشک کن خوردم

اخه کلی پول دادم تمام زده لثمو ترکونده باید خوب کنه تمام زده به گلوم چرک کرده بچمم مریض کردم فقط ...

خوب میشی عزیزم فکرشو نکن ب خودت استرس نده ولی فردا حتما برو پیش یه دکتر خوب