2821
2789
عنوان

شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 36 پست
به نظرم ها تمام تلاشت کن عقلت براحساساتت غلبه کنی  چه موجود پلید وبیشرفیه این  البته ها ...

چون واقعاً عاشقش هستم...عاشق هم کور میشه...اهل روستا بود و همیشه میگفت اهل شهر پر رو هستن و.....کمی احساس حقارت می کرد و فکر می کرد خانواده ام اونو دوست ندارن...

برا به اجرا گذاشتن مهریه هم برادرم کمک کرد...برادرم میگه چرا تحمّل کردی ، می گم دوسش داشتم...میگه تو رو خدا چیه اخلاق اونو دوست داری آخه...

همه ی فامیل و همکارام میگن بیخیالش شو و خوشگل و ...هستی ، از بس چیزی نگفتی پر رو شده و آخرش پشیمون میشه.

از تو بگذشتم و بگذاشتمت بادگران * رفتم ازکوی تو لیکن عقب سرنگران * ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی * تو بمان و دگران وای به حال دگران
چون واقعاً عاشقش هستم...عاشق هم کور میشه...اهل روستا بود و همیشه میگفت اهل شهر پر رو هستن و.....کمی ...

راست میگن

عاقلانه وبه عقلتون رجوع کنید شک نکن به نتیجه همین حرفا برادرت میرسی

توکل بخدا .برو برا طلاق ها ایقدر زجرش بده مرتیکه بی چشم رو دو

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم معاون مدرسه هست...فوقش از حقوقش یک چهارم کم میکنن...بعد از پیامک ابلاغیه زودی خونه رو به اسم پ ...

اگر بعد ابلاغیه اومده اینکارو کرده فکر میکنم جرم فرار از دین بهش وارده , حبس داره

اگر بعد ابلاغیه اومده اینکارو کرده فکر میکنم جرم فرار از دین بهش وارده , حبس داره

بلی بعد از ابلاغیه انجام داد...

حالا ما نمی خوایم وارد اون قضیه بشیم و بهشون گفتیم ماشین رو بده و تمام کنیم...ماشین میشه حدود ۳۰۰ تومن...

که پول حدود ۱۴ تا سکه هست...اونم میگه نمیدم.

منتظریم ، اگه نده مجبوریم وارد قضیه ی خونه بشیم.

از تو بگذشتم و بگذاشتمت بادگران * رفتم ازکوی تو لیکن عقب سرنگران * ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی * تو بمان و دگران وای به حال دگران
مهریه اصلا نگرفتی ازش

فعلاً که هیچی...وکیلم حقوقش رو توقیف کرده قراره هر ماه یک چهارم از حقوقش رو واریز کنن..

ولی من می خوام تموم کنم ، منتظرم ماشینش رو بده.

2790
2823
2791
2779
2792