2821
2789
عنوان

شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 36 پست
اونجور دعوا و بحث ها عادی....ان شالله حل میشه.. ولی همسرم منو نمیخواد و عاشق یه نفر دیگه شده.

نمیدونم عزیزم فعلا ک ب پدرم زنگ زده گفته نمیخوام دخترتو بمونه خونت😔واسه توام عزیزم خیلی ناراحت شدم کاش میرفتی درمان میکردی شوهرتم خیلی نامرد و عجول بوده زود خیانت کرده😔😔😔💔

به وکیلش گفته فقط طلاق توافقی و هیچ پولی نمیدم.

کوتاه نیا. ببخشیدها ولی همسرتون 

کسایی که  باهم ازدواج میکنن یعنی تعهد میکنن که پای خوبی وبدی همسرشون میمونن

برا یه بیماری که اون خانم گفتن درمان داره اینجوری میگه

خدا نکرده  دور ازجون اگه تصادف میکردین ویه نقصی توبدنتون افتاد باید وسطراه طلاقتون میداد خیلی پرو تشریف دارن انگار

به نظرم ها من باشم میگم طلاق نمیخوام تاجگرش حال بیاد

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر نده مگه میشه؟قسط بندی نمیکنن؟

همسرم معاون مدرسه هست...فوقش از حقوقش یک چهارم کم میکنن...بعد از پیامک ابلاغیه زودی خونه رو به اسم پدرش زده...ماشین هم توقیفش اومد ولی جایی پنهان کرده

از تو بگذشتم و بگذاشتمت بادگران * رفتم ازکوی تو لیکن عقب سرنگران * ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی * تو بمان و دگران وای به حال دگران
کوتاه نیا. ببخشیدها ولی همسرتون  کسایی که  باهم ازدواج میکنن یعنی تعهد میکنن که پای خوبی ...

آره من خیلی دوستش داشتم...خودم هم مدیر مدرسه هستم و به نظر اطرافیان و همکارام بانمک و دوست داشتنی هستم..تو تمام نداری هاش کنارش بودم...وقتی ازدواج کردیم پول نداشت و خانواده اش پشتش نبودن...خودم برا خودم لباس عروس و طلا و آرایشگاه و آتلیه گرفتم...اینم جواب وفا و محبّت هام

از تو بگذشتم و بگذاشتمت بادگران * رفتم ازکوی تو لیکن عقب سرنگران * ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی * تو بمان و دگران وای به حال دگران
نمیدونم عزیزم فعلا ک ب پدرم زنگ زده گفته نمیخوام دخترتو بمونه خونت😔واسه توام عزیزم خیلی ناراحت شدم ...

ناراحت نباش...احتمالاً از روی لج و دلخوری گفته..

آره من خیلی دوستش داشتم...خودم هم مدیر مدرسه هستم و به نظر اطرافیان و همکارام بانمک و دوست داشتنی هس ...

این همه باهاش کنار اومدی وایقدررر قدرنشناسه😑😑😑😑😑

میگم برا  این بیماری که گفتین رفتین دکتر؟؟

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
همسرم معاون مدرسه هست...فوقش از حقوقش یک چهارم کم میکنن...بعد از پیامک ابلاغیه زودی خونه رو به اسم پ ...

قدرنشناس چقدر زود دست به کار شده

به نظرم ها بعد اینکه اینقدر تحقیرت هم میکنه 

مگه فرهنگی نیست ومدیر

اگه میخواست طلاق بده میتونست بااحترام ازنیازاش حرف بزنه وسعی کنه قانعت کنه

نه اینکه اینجوری تند تند فکر این کرده که حتی اموالش نگه داره که جیزی بهت نرسه

مهریت چندتا سکه هست؟؟؟

این همه باهاش کنار اومدی وایقدررر قدرنشناسه😑😑😑😑😑 میگم برا  این بیماری که گفتین رفتین دکتر ...

کمی اختلال شخصیّت ضد اجتماعی و افسردگی داره و از همه بدش میاد...

فقط یه بار رفتم...پشت گوش انداختم...خانواده ام میگن چرا به وقتش نگفتی تا ببریمت دکتر خوب و الان بچّه هم داشتید‌

قدرنشناس چقدر زود دست به کار شده به نظرم ها بعد اینکه اینقدر تحقیرت هم میکنه  مگه فرهنگی نیست ...

۸۰۰ تا..۴۰۰ تا عندالمطالبه و ۴۰۰ تا استطاعه، وقتی سنگ مثانه و آپاندیس داشت شبا تا صبح براش دمنوش میدادم و باهاش تو بیمارستان بودم و....

کمی اختلال شخصیّت ضد اجتماعی و افسردگی داره و از همه بدش میاد... فقط یه بار رفتم...پشت گوش انداختم. ...

یه کم خودتون سهل نگاری کردین

ولی بازم لزومی نداشت اینجوری بهت توهین کنه 

بیچاره دانش اموزایی که این مدیرشونه😐عجب الگویی

ازدستم ناراحت نشین به هرحال میگید دوسش دارین وبه احساستون احترام میزارم

ولی من خود ادم حرصی هستم ها واین چیا که میشنوم ایقدر ناراحت میشم

[QUOTE=274997639]۸۰۰ تا..۴۰۰ تا عندالمطالبه و ۴۰۰ تا استطاعه، وقتی سنگ مثانه و آپاندیس داشت شبا تا صبح براش دمنوش مید ...[/QUOT

خدا خودش شاهد همه چی بوده

شک نکن ها تویه شرایطی قرار میگیزه که یاد این خوبی هات که بیفته ها ایقدر عذاب وجدان میگیره

میدونی اینقدر حمایتش کردی ها زیادی خودش دست وبالا گرفته

یه کم خودتون سهل نگاری کردین ولی بازم لزومی نداشت اینجوری بهت توهین کنه  بیچاره دانش اموزایی ...

من مدیر هستم...ایشون معاون...

وقتی مدرسه ی من میومد کاغذهاروپاره می کرد و تو صورتم می ریخت...نصف شب ساعت ۱۱ منو تو پارک تنها میذاشت و میرفت....

خیلی توهین و تحقیر بهم کرده...خیلی دلم رو شکسته و چیزی نگفتم...

به من می‌گفت هر دختر سالمی اگه این کارهارو باهاش بکنن میزاره میره ، تو چرا نمیری...میگفتم چون دوستت دارم...اونم میگفت با جمله ی دوستت دارم به من توهین نکن

من مدیر هستم...ایشون معاون... وقتی مدرسه ی من میومد کاغذهاروپاره می کرد و تو صورتم می ریخت...نصف شب ...

به نظرم ها تمام تلاشت کن عقلت براحساساتت غلبه کنی 

چه موجود پلید وبیشرفیه این 

البته ها چرا وقتی این رفتارا میکرد خودتو دست کم میگرفتین

وبازبهش بها دادی 

کاش یه کم سرسنگین باهاش برخورد میکردی وقتی تحقیرت میکرد اینجوری

آره من خیلی دوستش داشتم...خودم هم مدیر مدرسه هستم و به نظر اطرافیان و همکارام بانمک و دوست داشتنی هس ...

خیلی استارتر واست ناراحت شدم بمیرم برات سر یه موضوعی ک میتونست صبر کنه چون کم کم حل میشد مرگ نیس ک علاج نداشته باشه اونکارو کرده چقدر دنیا نامرده😔💔

2790
2823
2791
2779
2792