2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دائمی آسیب دید؟ خش دار یعنی چطوری😓

ینی هرکی میبینه فک میکنه مامانم خیلی داد و فریاد کشیده صداش گرفته چند روز پیش رفت از حنجرش عکس گرفت فهمیدیم ی تار صوتیش فلج شده بخاطر همون عمل.البته یکی دیگه از اشناهامون عمل کرد هیچ اسیبی ندید بستگی ب مهارت دکتر داره

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت♡
ینی هرکی میبینه فک میکنه مامانم خیلی داد و فریاد کشیده صداش گرفته چند روز پیش رفت از حنجرش عکس گرفت ...

منم باید تیروئدمو بردار نگرانم.

از یکی که عمل کرده بود پرسیدم دکترشو بهم معرفی کرد، گفت صداشم عوض نشده اصن.

میترسم

منم باید تیروئدمو بردار نگرانم. از یکی که عمل کرده بود پرسیدم دکترشو بهم معرفی کرد، گفت صداشم عوض ن ...

از دکترت مطمعنی اصلا نترس.بعد عمل تا چند ماه اول سعی کن به هیییچ وجه به هیچ وجه استرس نداشته باشی بلند صحبت نکن داد نزن.عمل سختی نیس اگه دکترت خوب باشه

از دکترت مطمعنی اصلا نترس.بعد عمل تا چند ماه اول سعی کن به هیییچ وجه به هیچ وجه استرس نداشته باشی بل ...

بعد که به هوش اومدی تا چند وقت نباید صحبت کنی؟

غذا خوردن اینا از کی شروع میشه؟

بعد که به هوش اومدی تا چند وقت نباید صحبت کنی؟ غذا خوردن اینا از کی شروع میشه؟

منع صحبت اصلا نداره مامانم دوسه ساعت بعد عمل ک هوشیاریش اومد سرجاش اروم اروم حرف میزد.فقط اینکه روز اول نباید از جاش بلند میشد حتی بخاطر دستشویی.غذا هم یادم نیس ولی فک میکنم وقتی بهوش اومد تا فرداش چیزی نباید میخورد فقط سرم میزد البته دقیق یادم نیس

😐😐😐😐😐 تو نوار بهداشتی کارتو کنی که بهتره😐

مگه دو قطرس🤣🤣🤣 قبل عمل ک دوازده ساعت نباید چیزی بخوری زیاد دستشویی نمیری.

اهااااا یادم اومد اخر شب بعد مامانم خودش رفت دستشویی.

[QUOTE=274990715]منم باید تیروئدمو بردار نگرانم. از یکی که عمل کرده بود پرسیدم دکترشو بهم معرفی کرد، گفت صداشم عوض ن ...[/QUبرادر شوهر منم عمل کرده صداش تغییری نکرده بعد عملم حال بدی نداشت 

دوستمون خودشون هم میگن دکتر مادرشون خوب نبوده نترس برو برای عمل 

[QUOTE=274990715]منم باید تیروئدمو بردار نگرانم. از یکی که عمل کرده بود پرسیدم دکترشو بهم معرفی کرد، ...

نه اگ دکترش خوب باشه با دقت جراحی انجام بشه این اتفاق نمیفته به هر حال جاش خیلی حساسه دیگ به نظر من برای جراحی تیروئید برو پیش دکتر محمد سراج خیلیارو که رفتن پیشش من دیدم اینطور مشکلات رو نداشتن خاله های من دوتاشون رفتن پیشش کاملا هم راضی هستن تازه یه پزشک دیگه بهمون معرفی کرد ایشونو