2777
2789

ترس از سرخ شدن؟

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله

وای خیلیییییییی عذاب وحشتناکیه.کسی ک تجربه نکرده باشه نمیفهمه.

من درمان کردم عزیزم

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
خیلیییی😭😭 چجوری درمان کردی عزیزم؟ میشه توضیح بدی

ببین من بعد از اینکه ی بار اتفاقی سرخ شدم ازونجا شروع شد.تو ذهنم هزار بار میگفتم کاش اون اتفاق کوفتی نمیفتاد.

یکم تحقیق کردم ی قرصی هس ب اسم پرانول ک برا تپش قلبه ولی کسایی ک تو جمع استرس میگیرن و سرخ و سفید میشن و... این علایمارو کمتر میکنه و ارومشون میکنه.

من ازون گرفتم ی بار تو ی جمعی خوردم و چندین و چند بار تکرار شد و دیدم ن سرخ نشدم و استرس نگرفتم.این باع شد ک از ذهنم بره و کمتر بهش فکر کنم بعد الان دیگ بهش اونقدری ک اولا توجه میکردم و میترسیدم سرخ بشم نمیترسم و کلا ی جورایی یادم رفت

تو باید اصلا بهش توجه نکنی و اصلا فکر نکنی بش.خودتو با چیزی سرگرم کن.مثلا وقتی داری با یکی حرف میزنی ب این فکر نکن ک وای خدایا الان سرخ میشم.ب حرفی ک داری میزنی توجه کن یا ب طرف مقابلت

اگه چند بار سرخ نشدی کم کم دیگ نمیترسی

تو باید اصلا بهش توجه نکنی و اصلا فکر نکنی بش.خودتو با چیزی سرگرم کن.مثلا وقتی داری با یکی حرف میزنی ...

اره فکر و تلقین کردنش بدترش میکنه

مرسی عزیزم سعیمو میکنم🙏 یه مدته همیشه کرم پودر غلیظ میزنم و به خودم میگم دیگه پیدا نیس یه کم ترسش کمتر شده

امیدوارم یه روزی بدون کرم پودر هم اکی و ریلکس باشم😥

چه خوببب😍 ایول این قرصو میشه بدون تجویز خورد؟ 

اره .پرانول 10. من ی فیلمی میدیدم دکتره میگف ضرری نداره.

اره فکر و تلقین کردنش بدترش میکنه مرسی عزیزم سعیمو میکنم🙏 یه مدته همیشه کرم پودر غلیظ میزنم و به خ ...

اره منم ی مدت ماسک میزدم.امیدوارم خوب بشی