سوگندخانومsd مدیر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 69 عنوان باردارم دلم عجیب کنسرو بادمجون میخاد | مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 20 پست ضرره داره بنظرتون 1401/11/28 | 17:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگندخانومsd مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 69 بخور نوش جونت.یکی دوبار ایرادی نداره.نگران هم نباش.منم خوردم. واقعا مشکلی پیش نیومد
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40765 خودم از بوی غذا حالم بد میشه به یکی بگوبرات درست کنه .کنسروشونخوری بهتره .دکترمن گفت خیلی ضررداره واسه بچه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
zarinana عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 4158 خودم از بوی غذا حالم بد میشه آره منم حالم بد میشد اشکالی نداره بگیر بجوشون بخور بذار ویارت بخوابه هیچی نمیشه
سوگندخانومsd مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 69 به یکی بگوبرات درست کنه .کنسروشونخوری بهتره .دکترمن گفت خیلی ضررداره واسه بچه مرسی گلم ایندفعه ام سرکوب میکنم هوسمو😭
لیانا6565 عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 1372 واقعا مشکلی پیش نیومد نه عزیزم.سر اولی خوردم گاهی استرس داشتم.بعد فهمیدم مصرف مدامش ضرر داره.الانم باردارم گاهی میخورم البته سعی میکنم دیر به دیر بخورم.
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40765 مرسی گلم ایندفعه ام سرکوب میکنم هوسمو😭 نه سرکوب نکن .به یکی بگوبرات درست کنه یابه همسرت بگوازرستوران یکم بگیره فقط کنسروشونخور راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤