elahemadar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 26 عنوان لاغری 🛑🛑🛑 161 بازدید | 17 پست دوستان من واقعا از رژیم و ورزش خسته شدم میشه لطفا اگر هر دارویی یا قرصی یا معجونی یا هرچیزی که میشناسید که کمترین ضرر و عوارض رو داشته باشه معرفی کنید ... ممنون میشم 🙏 1401/11/28 | 17:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 19992 من همین الان خوردم قرصناهارم فقط ماست خوردم اصلا گشنم نیستقرص زیره باریج 🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
armilana عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 363 دوستان اینکه من تازگیا حلقهی هولاهوپ میزنم روزی یک ساعت زیر چشمام به شدت گود و سیاه شده چیکار کنم¿¡🤧 ˡᶤᵛᵉ ... ᴬᶰᵈ ᵇᵉ ᶠʳᵉᵉ . ᶠʳᵒᵐ ᵗʰᵉ ᵇᵒᵗᵗᵒᵐ ᵒᶠ ᵐʸ ʰᵉᴬʳᵗ , ᶤ ˡᵒᵛᵉ ʸᵒᵘ ...
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 19992 دوستان اینکه من تازگیا حلقهی هولاهوپ میزنم روزی یک ساعت زیر چشمام به شدت گود و سیاه شده چیکار کنم¿¡ ... ربطی نداره به حلقه مشکل از چیز دیگست 🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دلبرشونما عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1599 من همین الان خوردم قرص ناهارم فقط ماست خوردم اصلا گشنم نیست قرص زیره باریج آره قرص زیره خیلی خوبه 🚶♀️ یه دختر خوشگل و چشم کشیده ام
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 19992 آره قرص زیره خیلی خوبه 🚶♀️ آره من یک هفته هست دارم میخورم دو کیلو کم کردم 🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
armilana عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 363 آره من یک هفته هست دارم میخورم دو کیلو کم کردم واقعا؟از کجا خریدین منم امتحان کنم ی ماه دیگه عیده¡ ˡᶤᵛᵉ ... ᴬᶰᵈ ᵇᵉ ᶠʳᵉᵉ . ᶠʳᵒᵐ ᵗʰᵉ ᵇᵒᵗᵗᵒᵐ ᵒᶠ ᵐʸ ʰᵉᴬʳᵗ , ᶤ ˡᵒᵛᵉ ʸᵒᵘ ...
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 19992 واقعا؟ از کجا خریدین منم امتحان کنم ی ماه دیگه عیده¡ از داروخانه 🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
jenniferq عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 730 از داروخانه چقدر هزینه اش هست هر روز باید یه دونه خورد عوارض نداره؟
elahemadar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 26 من همین الان خوردم قرص ناهارم فقط ماست خوردم اصلا گشنم نیست قرص زیره باریج واقعا ؟؟ خوبه ؟ راضی هستید ؟؟ چکار میکنه دقیقا ؟
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 19992 چقدر هزینه اش هست هر روز باید یه دونه خورد عوارض نداره؟ ممکنه برای بعضیا عوارض داشته باشه برای من که عوارضی نداشته فقط باد گلوت زیاد میشه و بوی بدی میدهقیمتش زیر ۱۰۰ تومن هست 🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 19992 واقعا ؟؟ خوبه ؟ راضی هستید ؟؟ چکار میکنه دقیقا ؟ اره راضیماشتها رو کور میکنه 🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
elahemadar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 26 اره راضیم اشتها رو کور میکنه چه خوب که اشتهارو کور میکنه ... فرمودید باد گلو داره با بوی بد .. منظورتون بوی بد بادگلو هست یا خود قرص ؟؟
elahemadar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 26 اره راضیم اشتها رو کور میکنه و اینکه ببخشید آیا رژیم غذایی خاصی هم گرفتید ؟؟
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 19992 چه خوب که اشتهارو کور میکنه ... فرمودید باد گلو داره با بوی بد .. منظورتون بوی بد بادگلو هست یا خود ... بعد از اینکه قرص رو میخورید باعث میشه معده گازی تولید کنه و اون گاز تبدیل به بادگلو با بوی تند زیره میشه که آدم دیگه میلی به غذا خوردن نداره 🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم