2789
عنوان

لاغری 🛑🛑🛑

148 بازدید | 17 پست

دوستان من واقعا از رژیم و ورزش خسته شدم میشه لطفا اگر هر دارویی یا قرصی یا معجونی یا هرچیزی که میشناسید که کمترین ضرر و عوارض رو داشته باشه معرفی کنید ... ممنون میشم 🙏

من همین الان خوردم قرص

ناهارم فقط ماست خوردم اصلا گشنم نیست

قرص زیره باریج

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دوستان اینکه من تازگیا حلقه‌ی هولاهوپ میزنم روزی یک ساعت زیر چشمام به شدت گود و سیاه شده چیکار کنم¿¡🤧

ˡᶤᵛᵉ ... ᴬᶰᵈ ᵇᵉ ᶠʳᵉᵉ . ᶠʳᵒᵐ ᵗʰᵉ ᵇᵒᵗᵗᵒᵐ ᵒᶠ ᵐʸ ʰᵉᴬʳᵗ , ᶤ ˡᵒᵛᵉ ʸᵒᵘ ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوستان اینکه من تازگیا حلقه‌ی هولاهوپ میزنم روزی یک ساعت زیر چشمام به شدت گود و سیاه شده چیکار کنم¿¡ ...

ربطی نداره به حلقه مشکل از چیز دیگست

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

آره قرص زیره خیلی خوبه 🚶‍♀️

آره من یک هفته هست دارم میخورم دو کیلو کم کردم

آره من یک هفته هست دارم میخورم دو کیلو کم کردم

واقعا؟

از کجا خریدین منم امتحان کنم ی ماه دیگه عیده¡

ˡᶤᵛᵉ ... ᴬᶰᵈ ᵇᵉ ᶠʳᵉᵉ . ᶠʳᵒᵐ ᵗʰᵉ ᵇᵒᵗᵗᵒᵐ ᵒᶠ ᵐʸ ʰᵉᴬʳᵗ , ᶤ ˡᵒᵛᵉ ʸᵒᵘ ...
واقعا؟ از کجا خریدین منم امتحان کنم ی ماه دیگه عیده¡

از داروخانه

چقدر هزینه اش هست هر روز باید یه دونه خورد عوارض نداره؟

ممکنه برای بعضیا عوارض داشته باشه برای من که عوارضی نداشته فقط باد گلوت زیاد میشه و بوی بدی میده

قیمتش زیر ۱۰۰ تومن هست

واقعا ؟؟ خوبه ؟ راضی هستید ؟؟ چکار میکنه دقیقا ؟

اره راضیم

اشتها رو کور میکنه 

چه خوب که اشتهارو کور میکنه ... فرمودید باد گلو داره با بوی بد .. منظورتون بوی بد بادگلو هست یا خود ...

بعد از اینکه قرص رو می‌خورید باعث میشه معده گازی تولید کنه و اون گاز تبدیل به بادگلو با بوی تند زیره میشه که آدم دیگه میلی به غذا خوردن نداره