2777
2789

ما همو از قبل می‌شناختیم 

یکسال پیش اومد و پیام داد(سلام)

کلی باهم حرف زدیم خلاصه گذشت ۱ ماهه بدون بلاتکلیفی چت کردیم بعدش بهم گفت ما فقط میتونیم دوست اجتماعی باشیم و من قبول کردم خیلی گذشت ، چت های صمیمی بینمون پیش اومد ،تا ی شب گفت من دیگه نمیتونم ادامه بدم تو دختر خوبی نمیخوام ادامه بدم از من ضربه میخوردی و خیلی بد گذاشت و رفت ولی با اینکه دوست اجتماعی بود ولی دوسش داشتم رفت بعد دوهفته برگشت و گفت من بهت علاقه دارم این دوستی فقط برا این بود ک بشناسمت.......

گفت قبول کن من واقعا اشتباه کردم رفتم خلاصه بلاکش کردم تا ی شب دوباره با ی اکانت. دیگه اومد گفت ایندفعه بلاک نکن میخوام باهات حرف بزنم 

ایندفعه بلاکش نکردم ولی گفتم پیام نده زیاد خلاصه گذشت تا ی شب ک من حالم خیلی بد بود رفتم بیمارستان اونم اونجا بود ولی چیزی نگف فقط پیام داد اینا دیگه هیچی باهم چت میکردیم تا گذشت رسید ب ی شب من گفتم باید به خانواده هامون بگیم ولی اون گف نه فعلا ی چند وقت دیگه میگیم و هیچی دیگه من گفتم و خانواده ام قبول نکردن و همه چی تموم شد رفت تا دوسال دیگه نبودش چون همه چی تموم شده بود ی روز دیدم پیام داده سلام خوبی دستو پام یخ کرد نمیدونستم چی بگم تا اینکه یکم حرف زدیم و بله اومدن خونمون و همه چی رسمی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بعدش چی شد؟ 

❤💫💫یا حبیب من لا حبیب له؛ یا طبیب من لا طبیب له ؛ یا انیس من لا انیس له؛ یا راحم من لا راحم له؛ یا صاحب من لا صاحب له؛ یا فخر من لا فخر له؛ یا عماد من لا عماد له؛ یا سند من لا سند له .💫❤💫💫💫💫❤یا الله. توکلت علی الله. 💫❤