2777
2789

یه سالو نیمه خونه مادرشوهرم دارم زندگی میکنم خرج و مخارج و کلا همه چیمون باهمه ... خونشونم تا دلتون بخاد رفت و امد هست برج ۴ تاریخ زایمانمه همه تلاشمو کردم تا یه جایی نزدیک خونه مامانم با اجاره مناسب پیدا کنم ولی پیدا نمیشد الان بعد مدت هااا یه خونه پیدا شده همه چیش عالیه فقط بدبختیش اینه صاحب خونه که هم محله ایه خودمونه یه ادم معتاده که باخونوادش طبقه بالان .. اعتیادش هیچی ولی خیلی ادم سمج و پرروییه شوهرم میگه اگه بریم دیگه ولکن نیس همش زنگ میزنه ماشینتو بیار بریم فلان جا یا منو ببر این ور اونور ... منی که اینقد ذوق داشتم الان دو دل شدم دارم دیوونه میشم اینجا بگین چیکار کنم

اینجور مواقع قدرت نه گفتن داشته باشید دلیل نمیشه که بخواهید همچی در اختیارش بزارید 

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم یه جا خونه اجاره کن‌نه‌نزدیک‌مامانت باشه نه مادرشوهرت

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
منم به شوهرم همینو میگم خب میگه نمیشه

میشه گلم همسایه ما همینطوره حالا من مثل شوهرتم روم نمیشد بگم نه ولی شوهرم خیلی قشنگ میشه نه ببخشید نمیشه 

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞