2777
2789
عنوان

غم شديد دارم .

387 بازدید | 21 پست

بچم هنوز يك سالش نشده از وقتي دنيا اومد گفتن مشكل داره تمام غربالگريا رو انجام دادم دكتر تغذيه هم رفتم ولي مشخص نشد تو بارداري ، با همسرم فاميل هم نبوديم ،بچم خيلي خوشگله چشماي درشت و مژه هاي بلندي داره ولي الان نه ماهشه و هيچ كاري نميكنه دستاش رو تكون ميده و ميذاره دهنش ، پاهاش هم تكون ميده خيلي بامزس ولي گردن نميگيره بدنش و گردنش خيلي شله شير نميتونه بخوره لوله تغذيه داره.بعضي وقتا يه كوچولو ميخنده و بيشتر مواقع به نور نگاه ميكنه به لوستر يا پنجره ، يه دكتر ميگه هر چي بزرگ بشه بهتر ميشه يه دكتر ميگه زياد عمر نميكنه ، نميدونم در آينده چي ميشه ولي تو اين نه ماه تنها حسي كه داشتم غم بود هر روز گريه ميكنم دارم داغون ميشم .

طبیعی زایمان کردی؟

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم واقعا ناراحت شدم خیلی سخته امیدت زیاد باشه فقط ب این فکر کن که خوب میشه 

راستشو بخوای همیشه میگن اگر خدابخواد خوب میشه ولی خدا که بد نمیخاد ما خودمون با گره های ذهنیمون سر خودمون بلا میاریم من یک کانال روانشناسی دارم اونجا با خود کاوی خیلیا بیماری های ژنتیکیشون هم خوب شده با همین خودشناسی و خود کاوی اگر خواستی بگو کانالشو برات میفرستم 

زن یعنی زندگی یعنی رویش یعنی سبزی برکت لطافت مراقب زن درونمون باشیم 
سلام عزیزم واقعا ناراحت شدم خیلی سخته امیدت زیاد باشه فقط ب این فکر کن که خوب میشه  راستشو بخو ...

برا من بفرس

درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز                                 با تچکر

اخیی😔😔😔اومدم بگم غمم درحدکهکشانهابزرگه دیدم توچقدداغونتری، خدا بهش سلامتی بده ایشالامرگشونبینی وسال آینده تاپیک بزنی بگی پسرم خوب خوب شده 

تنهاچیزی که تودنیاخوشبختی عزت سربلندی وپایداری میاره تنهاوتنهاهمون چرک کف دست ینی پوله پس بیخودی نگیدپول خوشبختی نمیاره 😏اگ پولدارباشی ارزش ومقامت این دنیاودنیای دیگه هم متفاوته🖤اگه دیدی جوابتوندادم حتمابدون از بن وریشه برام بی ارزشی🤬کسایی که زیادپیله میکنن مث سوسکی می‌مونن که خودشونوبابدترین شرایط ممکن وفق میدن 😂ازخاصیتشونه بخصوص اوناکه همش غلط املایی میگیرن هیچ.... چیزی نمونده بخورن گیرکلماتن💦برومختوبشورتامخ دیگرانو😴
برا من بفرس

بزار همین جا میگم شاید این خانومم نگاهی بهش انداخت😬چون زندگی خودم خیلی تغییر کرد دوست دارم همه خانومای داشته باشتن وقتی میبینم خانوما تو نی نی سایت چه مشکلاتی با شوهراشون دارن یا تو‌چه سطح بدی زندگی میکنن ناراحت میشم

https://t.me/zendeegiesaleem

زن یعنی زندگی یعنی رویش یعنی سبزی برکت لطافت مراقب زن درونمون باشیم 
بزار همین جا میگم شاید این خانومم نگاهی بهش انداخت😬چون زندگی خودم خیلی تغییر کرد دوست دارم همه خانو ...

مرسی دوست عزیز.

من شکرگزاری انجام میدم

و مدتهاست روش زندگیم رو عوض کردم 

اول بر مبنای خودشناسی و نهایتا رسیدن به خدا.

تمام باورهای قدیمی از خدا رو دور ریختم که از بچگی تو مغزم بود

فک میکنم کمی در مدار خوشبختی قرار گرفتم و دارم خودمو تغییر میدم

دارم رو باورای جدیدم کار میکنم 

برام ثابت شده همه چیز با افکار و باورهای من بستگی داره

درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز                                 با تچکر