2777
2789
عنوان

اکسیژن 88

373 بازدید | 16 پست

سلام مامانم الان چند روزه حالش خوب نیست دیروز بردیمش بیمارستان بستریش کردن گفتن اکسیژنش 88با دستگاه میاد بالا ولی وقتی جداش میکنن میشه 88خواستن بستریش کنن تو بخش عفونی کرونا من نزاشتم گفتم بدتر میشه الان چکارکنم اکسیژنش بالا بره

باید بستری بشن زود 

اکسیژن نرمال بالای ۹۵

خطرناکه

پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کرونا گرفته بودم ۱۲ روز تو خونه موندم گفتم نه من بستری نمیشم

ولی بعد ۱۲ روز با درگیری ریه ۵۰ درصد و کبد داغون بستری دم

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
سی تی انجام نداد؟علت اینکه نزاشتی بستری بشه چبه؟

اره انجام داد گفت ریش یه کم درگیره یه التهاب هم داره ترسیدم اینجا از شهرهای اطراف همش مریض میارن گفتم یه مریضی دیگه نگیره

باید بستری بشن زود  اکسیژن نرمال بالای ۹۵ خطرناکه

من با اینکه ۵۰ درصد ریه هام درگیر بود اکسیژن خونم ۹۸بود

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

[QUOTE=274949148]اره انجام داد گفت ریش یه کم درگیره یه التهاب هم داره ترسیدم اینجا از شهرهای اطراف همش مریض میارن گفت ...[/QUOTE]

خب اکسیژن خون زیر ۹۰ دیگه واقعا خطرناکه

باید حتما اکسیژن بگیره

من با اینکه ۵۰ درصد ریه هام درگیر بود اکسیژن خونم ۹۸بود

آره واسه هر کس یجوره 

ولی کرونا داره ریه اش درگیره باید بستری بشه

مامانم ۳۵ درصد درگیر بود اکسیژن ۹۸

بعد دوهفته شد ۹۹ درصد درگیری ریه

پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

میخوام ببرمش دکتر متخصص بیرون

دکتر متخصص من صدبار رفته بودم هیچکاری ناونست بکنه

۵ روز بستری بودم کامل خوب شدم

[QUOTE= 274949148 ]اره انجام داد گفت ریش یه کم درگیره یه التهاب هم داره ترسیدم اینجا از شهرهای اطراف ...

براش کپسول تو خونه امروز میگیرم الان عذاب وجدان دارم میگم کاش گذاشته بودم بستریش کنن

[QUOTE=274949395]آره واسه هر کس یجوره  ولی کرونا داره ریه اش درگیره باید بستری بشه مامانم ۳۵ درصد درگیر بود اک ...[/QUOTE]

وای بعدش چی شد؟😢

براش کپسول تو خونه امروز میگیرم الان عذاب وجدان دارم میگم کاش گذاشته بودم بستریش کنن

الان ببر بستریش کن

کرونا خیلی وحشتناکه عزیزم نمیخوام بترسونمت ولی کار اشتباهیی کردی آوردیش