2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 25 پست
یعنی بعد از رابطه همیشه منی همسر از خانم خارج میشه یه مقداریش ،برای من بعضی وقتا خارج نمیشه و چون رو ...

بابا بیخیال استرس بذار کنار اگه بخواد بشه با یه دونه اسپرم هم کار میشه همش که بالاخره بیرون نمیریزه

بابا بیخیال استرس بذار کنار اگه بخواد بشه با یه دونه اسپرم هم کار میشه همش که بالاخره بیرون نمیریزه

هرماه میگم این ماه بیخیال میشم دوباره وقتش که میرسه میره تو مخم 🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرتون آزمایش اسپرم داده؟؟ ممکنه اسپرمش برگشت بخوره هااا

دکتر براش نوشته هنوز فرصت نکردیم بریم ازمایش،برای همین خودم گرمی ووی تامین ای و سی میدم بخوره تا بالاخره فرصت شه بریم ازمایش

حتما انجام بده.چند وقته اقدامی؟

سه ماه عزیزم،الانم این سوالو پرسیدم چون من ترس از رابطه داشتم و خیلی دردم میاد برای همین عمیق رابطه نداریم و همسرمم خسته از کار میاد واقعا رابطه یه روز درمیون سخته، یه وقتایی شک میکنم اصلا داخل چیزی ریخته شده یا نه!میگم اگه نریخته بلشه الکی یک ماه رو از دست دادم دوباره باید برای ماه بعد اقدام کنم

بعد از رابطه 15 دیقه سرجات باش بعد برو دسشویی و اینکه چیز طبیعیه که خارج میشه نگران نباش 

میدونم عزیزم خارج شدنش طبیعیه ،اکثر مواقع ازم خارج میشه ولی اینبار چیزی خارج نشد!برا سوال بود طبیعیه خارج نشدن؟چون در ماه فقط تایم کوتاهی برای تخمک گذاری هست گفتم اگر درست انجام نشده بلشه الکی یک ماهم از دستم رفت