2777
2789
عنوان

بارداری

335 بازدید | 25 پست

سلام دوستان ،من سه ماهه اقدام به بارداری کردم

همیشه بعد از رابطه،منی همسرم از من خارج میشد و مطمئن بودم همه چی درسته ،میخوام بدونم امکانش هست چیزی خارج نشه؟یا اگه انجام شده باشه حتما باید خروج هم داشته باشه؟ببخشید اگه سخت توضیح دادم خواستم سانسور کنم 🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اش خارج نمیشه

حتی یه اسپرم هم بره بخاد میتونه لقاح انجام بشه

سعی کن بعد رابطه بلند نشس تا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه

میگن پاهالا بالا بگیری بنا به احتیاط انجام بده حتی اگه این حرف درست نباشه

زودم حموم نرو

از پوزیشن های عمیق استفاده کنید تا احتمال رو هم بالا ببرید

زندگی یعنی خنده هایت...

بعد اقدام پاهاتو بزن ب دیوار ک نیاد بیرون معمولا میگن اون منی ک میریزه بیرون اسپرمش ضعیفه ک میاد بیرون اون اسپرم قوی خودش میرسونه بالا

برای آرامش دلم و خونه م ی صلوات میفرستی❤                                                             

عزیزم قبل از ارضا شدن همسرت 

بالشت بزار زیر کمر و‌باسنت تا رحم کامل بالا قرار بگیره و ورودی شما به سمت بالا 

بعد همسرت از بالا بصورت عمیق رابطه رو ایجاد کنید و بعد از ارضا شدن تا وقتیکه آلت تناسلی آقا جمع نشده خروج را انجام ندید 

و موفعع خروج پاهاتو تا میتونی به سمت بدنت جمع کن که وقتی آلت  خارج میشه. 

منی از بدنتون ها خارج نشه 

حدود نیم ساعت پاهاتو به دیوار بزار و نگذار اب منی خارج بشه 

بعد بالشت در بیار و به یک سمت بخواب و دیگ تا صبح تکون نخور  

به امید خدا باردار میشی 

طبیعیه گلم.میریزه بیرون‌ولی معمولا بعد رابطه سعی کن نیم ساعت پاهاتون بالا بگیری

میدونم ،مشکلم اینه که یه وقتایی بعد از رابطه چیزی خارج نمیشه فکر میکنم رابطه درست انجام نشده ،بعددتو دوران اقدام هستیم یه بارم برام یه باره!میگم اگه چیزی داخل نریخته باشه روزمو از دست دادم برای همین پرسیدم ممکنه بعد از رابطه چیزی خارج نشه؟

بعد اقدام اصلا نباید از جات پاشی تا چند ساعت

میدونم ،مشکلم اینه که یه وقتایی بعد از رابطه چیزی خارج نمیشه فکر میکنم رابطه درست انجام نشده ،بعددتو دوران اقدام هستیم یه بارم برام یه باره!میگم اگه چیزی داخل نریخته باشه روزمو از دست دادم

اصلا نفهمیدم منظورت چیه از خارج شد اینا..از روز اول پریودی تا اخرش گرمی بخور لبنیات بذار کنار.. پاها ...

یعنی بعد از رابطه همیشه منی همسر از خانم خارج میشه یه مقداریش ،برای من بعضی وقتا خارج نمیشه و چون روزای تخمگ گذاری محدوده استرس میگیرم که اصلا رابطه درست و کامل انجام شده یا نه چون چیزی ازم خارج نمیشه

همه اش خارج نمیشه حتی یه اسپرم هم بره بخاد میتونه لقاح انجام بشه سعی کن بعد رابطه بلند نشس تا ۲۰ ا ...

میدونم ،مشکلم اینه که یه وقتایی بعد از رابطه چیزی خارج نمیشه فکر میکنم رابطه درست انجام نشده ،بعددتو دوران اقدام هستیم یه بارم برام یه باره!میگم اگه چیزی داخل نریخته باشه روزمو از دست دادم

بعد اقدام پاهاتو بزن ب دیوار ک نیاد بیرون معمولا میگن اون منی ک میریزه بیرون اسپرمش ضعیفه ک میاد بیر ...

یعنی اینبار که هیچی بیرون نریخته همش قوی بوده؟😂