2777
2789
عنوان

قضاوت شوهرم!!!

343 بازدید | 14 پست

شوهرم کارتم دستشه بهش میگم چکار حقوق این ماهت کردی پیک موتوریه کارش میگه خرج شد گفت بزار از کارتت پرینت بگیرم نشونت بدم ک من خرج نکردم منم گفتم نمیخواد اونم الان پرینت گرفته و بهم میگه ۲۵۰ امروز برا کی انتقال دادی درحالی ک کارتم دستشه و صبح زود هم ک رفت بردش این فکر کرده من دادم ب کسی بعداز ۱۰دقیقه زنگ میزنه معذرت خواهی و میگه ک انتقالی صاحب کارم بود بنظرتون حقش چیه بعداز شک کردنش ب من!!!! تهدید میکرد میگفت روز شنبه بیا وبریم ثابتش کن پرینت بانکی بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سکوت و بی محلی 

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

بی محلی کن تا دیگه الکی قضاوت نکنه زود نبخش

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

نمیفهمم چرا خانومای شاغل کارت حقوقشون رو میدن دست شوهرشون

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
چرااقایون حقوقشون روبدن ب خانماشون؟

فاز ادمای روشن فکر   

اره خانوم کل حقوقشو بده شوهرش برا خودش لباس نخره تهشم با منت ۲۰۰ ۳۰۰ تومن شوهرش از پول خودش بزاره کف دستش .....شوهرش بیخودی پولاشو خرج کنه پول خانومم بهش نده 

..زن نباید اختیار حقوق خودشو داشته باشه؟؟باید همشو دو دستی تقدیم مرد کنه تا بگن بهش حقوق برابر 

یه مشت چرت و پرت میگن تحت تاثیر حقوق برابر 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

کارت حقوق شما دست همسره؟

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
فاز ادمای روشن فکر     اره خانوم کل حقوقشو بده شوهرش برا خودش لباس نخره تهشم با منت ۲۰۰ ...

😂چرا تو کل حرفات گارد داری؟اخه داریم معمولی حرف میزنیم

چه عیبی داره توی این شرایط اقتصادی اگ شخص موردنظرت فهم وشعورشوداره حقوق دوطرف تقسیم شه؟برای خرج خونه و نصفشم خرج برای خودشون🤷‍♀️البته هرکسی شخص مقابلشومیشناسه و براساس اون تصمیم میگیره،پس نظرت درسته گلم آروم باش

سفر چرا ؟ بمان و پس بگیر / ز جورشان نفس بگیر 🤍