2821
2789
عنوان

میترسم...

345 بازدید | 17 پست

از شروع میترسم . قراره کاری رو شروع کنم بعد این همه شکست و میدونم تهش موفق میشم و از شروع میترسم و همش کارو ميندازم فردا . اگر کمکم کنید تا عمر دارم دعاگوتونم 🫀🖤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم ترس واسه چی؟

انشالله ک موفق میشی به خدا توکل کن❤️❤️❤️

منمننکننمیتونیبخونیش😂 چرا باید غصه ی دنیا رو بخوریم؟👇 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه، ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره! هزار پا شصت تا پا!! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه، و هیچ قهوه خانه ای قهوه!! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره!! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!!! خب اینا که همش اشتباهیه!! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟ (برگرفته از رضا رشیدپور🌸🌱) اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلمو دیدی لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی:))❤️ خدایی واسم سواله! کاربری هزارُمتون باشه، صدبار تعلیق شده باشید، از سال ۱۲۰۰ اینجا عضو باشید، چه سودی داره واستون؟😐 چیزی بهتون هدیه میدن؟ مدال طلا داره؟😂😐

به خدا توکل کن و به آینده امیدوار باش،هرکاری سختی خودش رو داره ولی اگه ایمان داشته باشی و تلاش کنی حتما موفق میشی🌱

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
عزیزم ترس واسه چی؟ انشالله ک موفق میشی به خدا توکل کن❤️❤️❤️

میترسم از حاشیه امنم بیام بیرون حس می کنم خوشی ها ازم گرفته میشن 

مرسی بابت دعا قشنگت انشالله شما هم موفق و شاد باشی 

به خدا توکل کن و به آینده امیدوار باش،هرکاری سختی خودش رو داره ولی اگه ایمان داشته باشی و تلاش کنی ح ...

اره قبولتون دارم . همش یک سال و خورده ای باید تلاش کنم اما میترسم تفریح و شادیمو و راحتی مو از دست بدم این برام سخته 

مرسی بابت کمکت خانم مهربونن

عقاب جان😂نمیدونم چرا دوست دارم بهت بگم احسان جان  من میترسم که خوشی هامو از دست بدم از سخت ...

نترس

از اون لحظه برام بگو

چی میشه ک میترسی

میخوایم بدونیم

این کاربری به شعبه ی جدیدی انتقال یافت🦦میتونی بگردی پیداش کنی🦦

آرع قراره سخت باشه قراره وقتی بپری چتر نجاتت باز نشه قراره بدنت بخوره به صخره ها زخمی بشی درد بکشی ولی آخرش چترت باز میشه و پرواز میکنی

اما اگه نخوای بپری هیچ وقت لذت پرواز رو نخواهی چشید

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  
نترس از اون لحظه برام بگو چی میشه ک میترسی میخوایم بدونیم

راستیش کاری رو شروع می کنم بعد تو ذهنم حس می کنم دیگه شاد نیستم الان اگر اون کار رو شروع نمی کردم خواب بودم پا گوشی بودم لذت می بردم 

اون لحظه اهمال کاری می کنم و میرم پا گوشی 

فکر نکن  تو فکراتو قبلا کردی ب این نتیجه هم رسیدی ک خوبه فقط عمل کن

دقیقا مشکلم همین فکر کردنه 

کاملا درست مشکلمو حدس زدید 

مرسی خانم خوشگل بابت مهربونیت💞

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز