2789
عنوان

بیاین عید....

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 44 پست
خونه تکونی شروع کردم.آشپز خونه تمومه تقریبا. لباسم میخرم ناخن و مژه هم میکارم مو هم رنگ میکنم.بعدشم ...

ب سلامای عزیزم خوش باشی

به قضاوت کنندگان بگویید : اندکی صبر ؛ حوادث روزگار می‌چرخد .
خیلی قشنگه میشه توضیح بدی چجوری درسش کردی

تخم شربتی رو می‌ریزی تو آب تا قشنگ لجز بشه حدود نیم ساعت میزاری بمونه بعد هر قالبی کاسه ای توپی چیزی دوس داری روش پارچه نیکشی تخم شربتی رو می‌مالید بهش روزی دو تا سه بار آب فقطططط اسپری میکنی روش.ولی دیر باید بکاری چون زود خراب میشه حداقل ۲۰ اسفند باید بکاری

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

انشالله اگه خدا بخاد یکم هوا گرم شه آشپزخونه رو میشورم یه پرده هست نصبش کنم یه تونیک شلوار میخرم ...

خودت خوش باش . فرش آشپزخونه رو شامپو فرش بزنم تمییز میشه پره لک شده ی ساله خونه دارم

نه آشتی کجا بود با خنده رفتم طرفش گف بهم گم شو اونور تا نزدمت😶😑

اینم دیگه شوهر برات نمیشه  

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
خودت خوش باش . فرش آشپزخونه رو شامپو فرش بزنم تمییز میشه پره لک شده ی ساله خونه دارم

اره تمیز میشه 

نمیشه بدی یکی برات بشوره یا بدی قالیشویی؟

بهرحال وقتی تمیزش کردی روفرشی بکش روش تا زود کثیف نشه

اره تمیز میشه  نمیشه بدی یکی برات بشوره یا بدی قالیشویی؟ بهرحال وقتی تمیزش کردی روفرشی بکش رو ...

آها میدونی شوهرم نیستش سربازه فرشم زیر گازو ...اینایه برا همون میگم تا دو سه روز قبل عید فک نکنم بیاد .

خودم میدونم خواهر برا همین در به در دنبال اینم برم سرکار امیدی بش نیست ولی از یه لحاظ یه امید کوچی ...

اره حداقل برو سرکار چشمت نبینتش   

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃