2789
عنوان

بیاین عید....

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 44 پست
شاید به مانتو گرفتم .اگر بخوام بریم شهرستان خونه مامانم اینا سفره نمی ندازم اگر خونه تولدمون باشم آر ...

آها خونه تکونی کردی

به قضاوت کنندگان بگویید : اندکی صبر ؛ حوادث روزگار می‌چرخد .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عیدی که حتی توان خرید یه پراید مدل ۸۰ نداریم که بریم له خانواده هامون سر بزنیم    

:)))  مام ی ماشین نداریم 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

تازه ۳روزه شروع کردم به خونه تکونی با بچه ۵ماهه😁یکم سختمه،لباس عید هم زیاد نمیخرم فقط شال وشلوار،فقط برای پسرم میخرم همه چی 

سبزه هم از ۱ام اسفند می‌زارم🥰

هفت سینم ۱روز قبل عید انشالله ❤️

من یه مانتو قبلا گرفتم لباس شاید نگیرم تا ببینم اوضاع مالی چجوریه آجیل هم یه خورده میگیرم معلوم نیس کسی بیاد خونمون سبزه هم بستگی داره چی بخوام بریزم میشه همون اواسط اسفند سفره هم میندازم امسالم سال اول که عروسی کردم و خونه خودمم 

تازه ۳روزه شروع کردم به خونه تکونی با بچه ۵ماهه😁یکم سختمه،لباس عید هم زیاد نمیخرم فقط شال وشلوار،فق ...

چه خوش ذوق🌹👍

هع اینجایی😁😁

عه خوبی  

اشتی نکردید؟  

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
من یه مانتو قبلا گرفتم لباس شاید نگیرم تا ببینم اوضاع مالی چجوریه آجیل هم یه خورده میگیرم معلوم نیس ...

وای ب سلامتی گلم

خونه تکونی شروع کردم.آشپز خونه تمومه تقریبا.

لباسم میخرم ناخن و مژه هم میکارم مو هم رنگ میکنم.بعدشم میرم سفر.

میخوام جبران عید هایی که با غصه گذروندم بشه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

انشالله اگه خدا بخاد یکم هوا گرم شه آشپزخونه رو میشورم

یه پرده هست نصبش کنم

یه تونیک شلوار میخرم

گندمم میکارم

جا مبلارم عوض میکنم

موکت کوچیکا پادری اینا رم میشورم

با پتوهام

فقط امیدوارم این شوهر خرم تو ذوقم نزنه