وکیلبانو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 1309 عنوان بی بی چک+عکس 195 بازدید | 8 پست از دیشب هرچی میخوردم دارم بالا میارم بی بی چک زدم همون اولش خط انداخت پررنگ بعدش محو شد عکسشو میزارم الان خۅشبختۍ یعنۍ داشتن تویۍ کہ با #بودنت زندگیمو #قشنگتࢪ میکنۍ .💜🖇 🫶❤️🩹❤️🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟ 1401/11/28 | 12:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سردردشدیددددد عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 یعنی اول مثبت شد بعد خط محو شد؟😐مگه میشه لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
وکیلبانو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 1309 یعنی اول مثبت شد بعد خط محو شد؟😐مگه میشه ارع دروغ نمیگم که خۅشبختۍ یعنۍ داشتن تویۍ کہ با #بودنت زندگیمو #قشنگتࢪ میکنۍ .💜🖇 🫶❤️🩹❤️🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 بذار عزیزم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
سردردشدیددددد عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 ارع دروغ نمیگم که نمیگم دروغ میگی اما این مدلیش تا حالا ندیده بودم،من خیلی تاپیک های بارداری،بیبی چک دوس دارم تاحالا ندیدم کسی این بگه لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
marymmmm عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 1520 نمیگم دروغ میگی اما این مدلیش تا حالا ندیده بودم،من خیلی تاپیک های بارداری،بیبی چک دوس دارم تاحالا ... منم صب زدم اول هاله صورتی انداخت بعد محو شد😐 بدبختی اینجاست که؛خوشبختی اونجاست
سردردشدیددددد عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 منم صب زدم اول هاله صورتی انداخت بعد محو شد😐 خوب یکی دیگه فردا بزار شاید اون خراب بوده لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
marymmmm عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 1520 خوب یکی دیگه فردا بزار شاید اون خراب بوده حتما میزنمبدجواعصابمو ریخت بهم این😑 بدبختی اینجاست که؛خوشبختی اونجاست