neamin مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 859 عنوان ترس از ایدز 837 بازدید | 15 پست سلام خانوما کسی بوده از ایدز بترسه؟تاپیک قبلیمو بخونین ببینین جی سرم اومد ک باعث این ترسم شدهازمایشم دادم منفی بود ولی بازم میترسم میگم نکنه هنوز خووشو نشون نداده توی خونم 1401/11/28 | 12:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ال0ماریانا عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2436 آزمایش دقیقه معمولا البته بعد ۳ ماه بدی منفی باشه قطعا منفی بوده
neamin مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 859 😅 تاپیک قبلی دیدم از اون راه منتقل نمیشه نگران نباش ممنونم عزیزمدکتر روانپزشکم رفتم دارو دارو میخورم میگه از استرس شدیده ک اینجوری داری فک میکنی
ال0ماریانا عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2436 ممنونم عزیزم دکتر روانپزشکم رفتم دارو دارو میخورم میگه از استرس شدیده ک اینجوری داری فک میکنی زیاد سخت نگیر زندگی گلم با خودت اسپری فلفل اینا حمل کن همیشه از خودت دفاع کن
justnasim عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2797 ازون راه منتقل نمیشه نترس😢😑 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
neamin مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 859 زیاد سخت نگیر زندگی گلم با خودت اسپری فلفل اینا حمل کن همیشه از خودت دفاع کن خیلی اذیتم دلم میخواد اصلا بمیرم فقط بخاطر وجود بچم نگرانم ک نکنه بمیرم بچم تنها بمونهبرام دعا کن اروم بشم
neamin مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 859 ازون راه منتقل نمیشه نترس😢😑 ممنونم عزیزم اروم شدم
yalda_tala عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 689 عزیزم نگران نباش اگه اون عوضی مبتلا بوده باشه هم ازین راه منتقل نمیشه.سعی کن به اون قضیه فک نکنی
عاشق_لواشکم عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 9177 خیالت راحت ک مشکلی پیش نمیادایدز زمانی منتقل پیدا میکنه ک از راه جنسی باشه و یکی از دو طرف بدنشون زخمی باشه.وگرنه در حالت عادی هم ایدز منتقل نمیشه
justnasim عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2797 ممنونم عزیزم اروم شدم خداروشکر😌 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
neamin مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 859 عزیزم نگران نباش اگه اون عوضی مبتلا بوده باشه هم ازین راه منتقل نمیشه.سعی کن به اون قضیه فک نکنی خدا لعنتش کنه الهی منو نابود کرد اگ از ایدز نمیرم از ناراحتی اعصاب میمیرم
neamin مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 859 خیالت راحت ک مشکلی پیش نمیاد ایدز زمانی منتقل پیدا میکنه ک از راه جنسی باشه و یکی از دو طرف بدنشون ... باشه گلم مرسی از وقت گذاشتنت برام
artin95 عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 5325 ممنونم عزیزم دکتر روانپزشکم رفتم دارو دارو میخورم میگه از استرس شدیده ک اینجوری داری فک میکنی الهی بمیرم برات😭خدا لعنتشون کنه ببین چقدر برات سخت بوده روانپزشکم رفتی،😔عزیزم باتوجه به تاپیک قبلیت راه انتقالش نیس نگران نباش بخودتم استرس نده سعی کن فراموشش کنی ۷یلی خیلی ناراحت شدم مخصوصا که بچه هم بغلت بوده بمیرررررم😭 لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘