2777
2789
عنوان

خسته شدم بخدا

212 بازدید | 20 پست

الان نزدیک دو ماه بابام فوت کرده فامیلای به ظاهر مهربونمون چهل روز موندن خونه بابام شب و روز .الانم که چهل روز تموم شده بازم هر روز ناهار وشام میان دیگه از دیدن ریخت همشون خسته شدم مامانمم که فقط میگه عیبی نداره احترام کن.تا کی احترام کنم بابا یکی نیست بهشون بگه ماهم آدمیم آرامش میخوایم بخدا نذاشتن یه روز تنها با خانوادم بشینیم واسه بابامون یه دل سیر عزاداری کنیم.اگه بگم تو خونه بابای خودم با حرفاشون آدمو میسوزونن تازه خودشونم باهام حرف نمیزنن باور نمی‌کنید.چند روز پیش بامامانم رفتیم سر خاک بابام انقد زنگ زدن کجایید ما پشت درموندیم.الانم اومدم خونه خودم چون میدونم منم نباشم اونا پیش مامانم هستن دیگه تنها نیست.منن دیگه نمیرم خونه بابام.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا پدرتو رحمت کنه عزیزم

سر درد شدم ازخوندن تایپیکت😐😐چقدر بعضیا وقیحن بخدا . تابلوئه هدفشون همدردی نیست چتربازکردنه .

حتی ۴۰روز هم زیاده چه برسه ب بعدش .

رک باید بگین ممنون بابت همدردیتون این مدت و اومدین کنارمون موندین😐😑اما منو مادرم هم دیگرو داریم و باید به زندگی با همدیگه عادت کنیم شمارو هم بیشتر از این دیگه زحمت نمیدیم.

عجب گیری کردید بخدا😐😐

خدا پدرتو رحمت کنه عزیزم سر درد شدم ازخوندن تایپیکت😐😐چقدر بعضیا وقیحن بخدا . تابلوئه هدفشون همدرد ...

خدا شاهده چهل روز بجای عزاداری به این فکر می‌کردیم ناهار شام چی بپزیم

خدا شاهده چهل روز بجای عزاداری به این فکر می‌کردیم ناهار شام چی بپزیم

یمقدارم تقصیرخودتونه ک‌هروعده بهترینا رو‌پختید گذاشتید جلوی این جماعت مفتخور

چندبارغذای حاضری ، املت و .. بزارید‌جلوشون ،باورکن سه بار بیشتر بشه دیگه نمیان.

بخدا ازخوندن تایپیکت حرص خوردم لطفاااااا این کاروانجام بدید 

و اگه حرفیم زدی درنهایت احترام بزن پشت سرتون نگن قدرشناس نبودن(احترام و قدرشناسیشون بخوره توسرشون البته)

یمقدارم تقصیرخودتونه ک‌هروعده بهترینا رو‌پختید گذاشتید جلوی این جماعت مفتخور چندبارغذای حاضری ، امل ...

به مامانم میگم یه روز بیا خونه من زنگ زدن بگو بیرونم خونه نمیام.میگه تا میام آماده شم پیداشون میشه میگن عع جایی میرفتی دیگه میشینن.بخدا اون روز آشپزخونهدمامانمو با گلو دردی که داشتم  تمیز کردم اومدم خونمون فرداش پاشدن رفتن اونحا از دوباره ریختن تمیز کردن که یعنی من خوب کار نکردم 

دلم خونه بابامه اونجا انگار بوی بابام هست 

طبیعیه منم بابام فوت کرد تا یه سال گیج بودم خدا رفتگان هممونو بیامرزه خب کاریش نمیشه کرد آدم نیاز به آرامش داره تا بتونه از پس مشکلات بربیاد شما قطعا بشین استراحت کن بعد برو که کمکی خواستن باانرژی انجام بدی

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم
به مامانم میگم یه روز بیا خونه من زنگ زدن بگو بیرونم خونه نمیام.میگه تا میام آماده شم پیداشون میشه م ...

چندوعده غذای حاضری بزارید و شبش هم حرفایی ک‌گفتموبزنید فکرکنم دیگه راحت شین از دستشون

با مادرت حتما صحبت کن از الان تدارک شام نبینه برای مفتخورا😒