2777
2789
عنوان

عیدی برای مادر

982 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها، حالتون چطوره؟ امیدوارم که حالتون عالی عالی باشه. برای برنامه ریزی ماه جدیدم دارم حساب کتاب مالی می کنیم می خوام ببینم چی برای مادرم عیدی بگیرم. ممنون میشم کمکم کنید.

براش طلا و موبایل در چند سال گذشته خریدم کارت هدیه هم که زیاد دادم بهش، دارم فکر می کنم کادوی عید امسال یه چیزی به جز اینا باشه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

براش سرتا پا لباس بخر..🤩 تو خونه ای ...کیف کفش مانتو روسری...همه چی.. بعد دونه دونه کادوش کن تو ی ...

لباس اتفاقا برای عید میبرمش که بگیرم براش حتما. هر سال عید میبرمش هر چی می خواد میخره قربرونش برم

لباس اتفاقا برای عید میبرمش که بگیرم براش حتما. هر سال عید میبرمش هر چی می خواد میخره قربرونش برم

میییشششه منم مامانت بشششششم؟؟😄😄

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چقد عالی😍

خودم دوس داشتم عید این کارو بکنم ایده شو دادم بهتون.

ایشالا که خداحفظش کنه

بیا پسر من بشو😅 دخترام داداش بزرگ دوس دارن😁

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
عه پسره

بله😅

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم