2777
2789
عنوان

حرکت مایع گوش

2937 بازدید | 55 پست

سلام بچها من ی شب حس کردم گوشم صدا میده بعد چند روز حالت سرگیجه ک همه چی بچرخه نه، ولی یکم داشتم دکتر رفتم بتاهیستین و ی قرص دیگ داد خیلی ناراحتم  از این حسم.کی خوب میشه شما تجربه کردین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما چیکار میکنید خیلی ناراحتم میگم همیشه اینجوری نمدنم

چی بگم والا منم سر میکنم تا باتوجه ب جواب ام ار ای و عکس و آزمایش دکترم برام دارو بنویسته

این کاربری به شعبه ی جدیدی انتقال یافت🦦میتونی بگردی پیداش کنی🦦

من برعکس تو بودم اول سرگیجه های خفیف تو خواب داشتم

بعد دکترم گفت نگران نباش با چندتا حرکت ورزشی سرگیجه هامو رفع کرد خوب ک شدم گوشم صدا داد یه صدایی مثل سوت 

اوایل شدت صدا زیاد بود الان کمترشده ولی قطع نشده😔

کلافم کرده...نوار گوشمم اکی بود 

شماام سرگیجه هات رفع میشه نگران نباش فقط مصرف نمک و کافئین رو محدود کن و سرت رو آروم حرکت بده

اینو نگف گقتم چیه گفت ب اصطلاح حرکت مایع گوش 

نه عزیزم مال ما منیر نیست.

منیر سرگیجه هاش شدیدتره با حالت تهوع و عدم تعادل همراهه.

مال ما میتونه از استرس و اضطرابم باشه.

الکی تو گوگل سرچ نکنید ک فقط استرستون رو بالا میبره

نه عزیزم مال ما منیر نیست. منیر سرگیجه هاش شدیدتره با حالت تهوع و عدم تعادل همراهه. مال ما میتونه ...

بخدا این گوگل و بعضی تایپیک ها آدمو دیوونه میکنه اعصابم بیشتر خورد شده از دیروز . کاش زود خوب بشیم خیلی بده

من برعکس تو بودم اول سرگیجه های خفیف تو خواب داشتم بعد دکترم گفت نگران نباش با چندتا حرکت ورزشی سرگ ...

یعنی فقط این سرگیجه خفیف بره اون صدا آدم تحمل میکنه تو وقرآن برای منم دعا کن 

بخدا این گوگل و بعضی تایپیک ها آدمو دیوونه میکنه اعصابم بیشتر خورد شده از دیروز . کاش زود خوب بشیم خ ...

اصلا تو گوگل سرچ نکن.

کامنتای منفی رو نخون.

آدمو تا پای کر شدن و سمعکی شدن و ناشنوایی پیش میبره.ک همشم چرت و پرته دکترم گفت چته دختر نترس هیچ مرگت نمیشه😂به مرور زمان خوب میشی فقط استرس رو از خودت دور کن