2777
2789
عنوان

صدای درون🤍

464 بازدید | 12 پست

بچها نخندیدن.یه چیزی میگم که تاحالا به هیچکس نگفتم میخام ببینم شمام اینجورین؟

من با صدای درونم حرف میزنم یعنی مثل دوتا انسان باهم مکالمه میکنیم و حتی کمکم میکنه و‌ واقعا اروم میشم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میتونی مثال بزنی

ی حرفایی که انگار ی روح‌داره بهت میگه صدای درونته مثل الان که خوابت میاد و یکی بهت میگه چرا نمیخوابی ، ی صدای محو و گنگ از جنس خودت بهت هشدار میده یا راهنماییت میکنه من خیلی شبا باهاش حرف میزنم،بعضیام فقط یوقتای حسش میکنن

به منکه خیلی جاها کمک کرده و باعث ارامشه

آره من با خودم حرف میزنم تو دلم،خودمم جواب میدم به حرفش گوش میدم دوباره میرم سراغ کار خودم

انگار این خودت نیستی که با خودت حرف میزنی یکی دیگس از جنس خودت ولی من سعی کردم به حرفش گوش بدم حس میکنم ضمیر ناخوداگاه ماس و راجب همه چی اطلاعات داره که ما نمیدونیم و بهم کمک کرده

انگار این خودت نیستی که با خودت حرف میزنی یکی دیگس از جنس خودت ولی من سعی کردم به حرفش گوش بدم حس می ...

اره من باهاش دوستم همش باهاش حرف میزنم بیدارم میکنه یعنی روشنم میکنه ‌که فلان بکن بیشتر وقتا به حرف گوش میدم بعضی وقتا میگم برو بابا من نمیتونم نکنم 

فک کنم خیلیا این طوری باشن با خودشون حرف بزنن

شاید وجدانمونه که از رو عقل حرف میزنه نمیذاره ما اشتباه کنیم

من درونم یه دختر مومن هس یه دختر روشنفکر و زیرکو بی احساس  یه دختر ساده لوحو احساسی یه دختر بی بندو بارو شرور این چنتا تا همیشه درحال جنگن هیچوقتم به صلاح نمیرن😂😂

جن*ده های امروز پدران فردا
اره من باهاش دوستم همش باهاش حرف میزنم بیدارم میکنه یعنی روشنم میکنه ‌که فلان بکن بیشتر وقتا به حرف ...

بنظرم ضمیر ناخوداگاس چون این ضمیر خیلی قویه و از چیزای اطلاعات داره که ما نمیدونیم در کل خیلی خوبه🥲