2777
2789
عنوان

غذای جدید

295 بازدید | 12 پست

غذای خوشمزه و جدید چی بلدین

شوهر من عاشق غذاهای فست فودیه

موندم چی براش درست کنم

از بس سر کار بهش برنج میدن همش دوست داره چیزایی مث لازانیا بخوره

من دیگه واقعا به بن بست خوردم تو غذا پختن براش

رویاهای بزرگی دارم

سوخاری ها

پاستا ها

ماکارانی

ساندویج ها

پیتزاها

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!همون تقدیرم با عضویت ۹۶/۶/۹ رمز عبورم فراموشم شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل لازانیا ... موساکا

بادمجون حلقه کن سرخ کن یه لایه بادمجون پر و پیمون یه لایه پنیر یه لایه سیب زمینی سرخ کرده پر و پیمون یه لایه پنیر یه لایه دوپیازه گوشت و قارچ یه لایه پنسر دوباره یه لایه بادمجون یه لایه سس بشامل و پنیر تامام بره تو فر روشم اویشن

مثل شوهر من🤣 بهش ماکارونی پنیری بده. چیکن استراگانوف بده. سمبوسه با گوشت بده. بورک با گوشت بده بخور ...

اوه اوه

مرسی عزیزم

باید درست کنم پس

رویاهای بزرگی دارم
مثل لازانیا ... موساکا بادمجون حلقه کن سرخ کن یه لایه بادمجون پر و پیمون یه لایه پنیر یه لایه سیب ز ...

خوشمزه بنظر میاد

مرسی عزیزم.درست میکنم حتما

رویاهای بزرگی دارم

ماکارونی پنیری عشق اول و آخر شوهر منه😑🤣

مایه ی ماکارونی رو درست کن( پیاز سرخ کن بهش جوشت چرخ کرده بزن بعلاوه ی فلفل دلمه و اگه داشتی ذرت و آبلیمو و رب و نمک و فلفل و دارچین و اویشن) ماکارونی فرمی رو همونطور نپخته و خام بریز توش. هم بزن آب بریز انقدر که بیاد تا روی ماکارونی. درشو بزار. اول شعله رو زیاد کن وقتی جوشید همش بزن و زیرشو کم کن و درشو بزار تا با حرارت کم ابش کشیده بشه و دم بکشه. آخرسر روش پنیر پیتزا بریز و یکم جعفری خورد شده باز درشو بزار تا پنیر خوب آب بشه. نمیدونی چقدر خوشمزه اس😋

ماکارونی پنیری عشق اول و آخر شوهر منه😑🤣 مایه ی ماکارونی رو درست کن( پیاز سرخ کن بهش جوشت چرخ کرده ...

دهن خودمم آب افتاد کههههه

مرسی عزیزم درست میکنم حتما حتما

رویاهای بزرگی دارم