2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفاش دروغ بود اولش اصلا نمیخواستم باور کنم همچین کاری کرده باشه ولی همه چی درست بود خیانتش ثابت شده بود یه بچه سه ساله دارم مثل دیونه ها تو خیابون راه میرفتم بچم پیش مامانم  بود نهار اونجا بودیم شوهرمو از باشگاه کشوندم اوردم بازار که منو سوار ماشین کرد 

حرفاش دروغ بود اولش اصلا نمیخواستم باور کنم همچین کاری کرده باشه ولی همه چی درست بود خیانتش ثابت شده ...

تو هم انجام بده تا بفهمه بده

باز کردن سر کتاب رفع گرفتاری
هرچی گفتم گوشیتو بده نداد توی پارکینگ زودتر از اون اومدم بالا اون پایین به دوستش زنگ زد هماهنگ کرد ک ...

مردا هروقت خیانت میکنن میگن مال ما نبوده بر دوستمه

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

خیلی حرف زد حتی منو برد به زور برام گوشی خرید یه پالتو چرم خرید همون لحظه یه نیم بوت خرید با دوتا شال با چشمای قرمز و و داغون زور منو کشوند خودش رفت اینارو خرید دوباره منو اورد خونه جلوی خونمون یه زمین خالی هست لباسارو بردم همونجا اتیش زدم باورش نمیشد

مردا هروقت خیانت میکنن میگن مال ما نبوده بر دوستمه

اصن با چ روی اینومیگن حالااگ خانمشون اینوبگه میگه لابدتوام کاری کردی شریک جرمی حتمابراتوام رفیق اورده ولی خودشون اشکال نداره و برارفیقشونه و تورودربایستی موندن