2777
2789
عنوان

شرایط جدایی 🦋

179 بازدید | 35 پست

کسی ک جدا بشه 

حضانت  بچه رو کامل و تمام بگیره 

ملاقات هم همیشه پدربچه هم هر دوهفته یکبار

سه ساعت بیاد بچه رو ببینه و حق بردن بچه رو نداره پدر

،یعنی ماهی دوماه!

و نفقه بچه هم ۲۸۰۰ بده 

شرایط خوبیه؟؟؟ 

یا نفقه ماهی یکو پونصد بده و ماهی یکبار بیاد ملاقات خوبه؟ 

میشه منطقی دلیلتونو بگید خییلی مهمه خیلی 

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️

چمیدونم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پدرشه چرا نباید بچشو ببینه یا دیر به دیر ببینه ،خانمایی که دنبال حقوق برابر با مردایید اینم یکی از اپن موارده ،مرد هم حق داره بچشو ببینه زود به زود،اگه برعکس این بود راضی بودی ماهی یه بار بچتو ببینی ؟

خداوند گزارش دهندگان را دوست ندارد☺
خب پدرشه چرا نباید بچشو ببینه یا دیر به دیر ببینه ،خانمایی که دنبال حقوق برابر با مردایید اینم یکی ا ...

پدر داریم تا پدر! پس اون پدریم ک بچشو گذاشت گوشه خیابون پدره دیگه ن؟؟

دو هفته یکبار هم کمه بچه محبت پدر رو هم لازم داره البته شما از شرایط پدرش نگفتین اگه پدر خوبیه اجازه ...

ن اصلا خوب نیس، دوست دخترشو میگه مادرته

پدر داریم تا پدر! پس اون پدریم ک بچشو گذاشت گوشه خیابون پدره دیگه ن؟؟

نه جانم ،ادم داریم تا ادم چه مرد چه زن ،اگه اونقدر پدر بدیه که تو دلت نخواد بچتو زیاد ببینه پس بخاطر پول بیشتر نباید حاضر بشی که بجای ماهیی یبار دوهفته یبار بیاد ببینه و اصلا این سوالو اینجا مطرح کتی ،اگه هم پدر خوبیه که حق داره زود به زود بچشو ببینه

خداوند گزارش دهندگان را دوست ندارد☺
نه جانم ،ادم داریم تا ادم چه مرد چه زن ،اگه اونقدر پدر بدیه که تو دلت نخواد بچتو زیاد ببینه پس بخاطر ...

خب من واقعا ب هردو احتیاج دارم ،منظورم اینه هم کمتر ببینه و هم نفقه😑🥲🥲

خب این سخت شد، چه زرنگه یعنی میگه اگه بیشتر بخوام ببینم باید نفقه کمتر بگیری پس ربطی به دوست داشتن ن ...

اره دقیقا میگه نفقه رو کمتر کنیم کمترهم بیام ملاقات 🥲نمیدونم بخدا 

چون واقعا تو شرایط اقتصادی ب نفقه هم احتیاج هست