2777
2789
عنوان

پیرسینگ ابرو !

773 بازدید | 10 پست

کیا پیرسینگ ابرو دارن؟؟ دردش چقده؟؟ بعدشم درد داره یا فقط همون لحظس ؟ و اینکه بعدش میشه صابون ابرو اینا زد یا تا وقتی ک کامل خوب نشه نمیشه؟

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ...🌱🙃
اون قسمت رو نزدم من .اما دردش فقط همون لحظس. بعد هم مراقبتش ۷ روزه هست بعد اونم ک دیگه ازادی واسه ا ...

عه چقد خوب 😍من شنیدم بعد چن ماه کامل خوب میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه چقد خوب 😍من شنیدم بعد چن ماه کامل خوب میشه 

مراقبت رو خوب انجام بدی ک عفونت نکنه راحت میشی و عادت میکنی

اما اگه مدرسه میری نزن چون ممنوع هست

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
مراقبت رو خوب انجام بدی ک عفونت نکنه راحت میشی و عادت میکنی اما اگه مدرسه میری نزن چون ممنوع هست

بعد عزیزم ی سوال اینکه اگه بعدش ازش خسته شم و درش بیارم جاش میمونه اخه پیرسینگ بینی جاش میمونه 

مراقبت رو خوب انجام بدی ک عفونت نکنه راحت میشی و عادت میکنی اما اگه مدرسه میری نزن چون ممنوع هست

مدرسه ک من ادمیم ک زود از چیزی خسته میشم واسه ی مدت کوتاه میخوام بزنم و تجربش کنم بعدش ب احتمال زیاد ازش خسته میشم و درش میارم 

من نافم زدم و در اوردم جاش موند

وای منم نافو خیلی دوس دارم ولی خیلی میترسم یکی از اشنا هامون زده بود میگف تو دوروز نمیتونست درست راه بره راه میرف درد میکرد واسه شما اینجوری بود؟

وای منم نافو خیلی دوس دارم ولی خیلی میترسم یکی از اشنا هامون زده بود میگف تو دوروز نمیتونست درست راه ...

ن من اصن درد نداشتم فقط نمیتونستم اونجور که باید مراقبت کنم واسه همون درش اوردم

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد