2777
2789
عنوان

آپاندیسه یعنی؟

1147 بازدید | 14 پست

چند ماهه نفخ شدید دارم بدون خروج هیچی

یبوست هم دارم سمت راست نزدیک به پایین شکمم درد بدی میکنه سمت راست نزدیک به ناف میشه گفت 

مخصوصا وقتی فعالیت انجام بدم دردم بیشتر میشه

همون قسمت که گفتم درد خیلی خیلی بدی دارم گاهی حتی پوستم هم میسوزه 

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آپاندیسیت دردش اکثرا مزمن نیس و ناگهانیه اما بهتره بزی دکتر و سونوگرافی

یکسره درد نمیکنه در طول روز چند باری دردم میگیره 

آره مسافرتم یکشنبه برسم شهرمون میرم دکتر

درازبکش ب پشت پاهاتو صاف بذارروزمینپ پای راستتواروم جمع کن اگه دردت گرفت اپاندیسه

امتحان میکنم

تا جای که اطلاع دارم درد اپاندیس بیکباره میاد و چند ساعت بگذره سوراخ میشه یا میترکه... ولی برید دکت ...

وای نمیدونم میرم یکشنبه دکتر

ح برو دکتر برات سنو بنویسه اگه اپاندیس باشه خطرناکه 

ولییی من صبح ساعت پنج درد گرفتم ساعت هشت صبح دیگه داااااد میزدم از درد بالا اوردم اسهال شدم از شدت درد بعد رفتم اورژانس تا فهمیدن شد شب ،اومدم بیمارستان خصوصی تا رفتم اتاق عمل ساعت یازده شب بود و متاسفانه اپاندیسم ترکیده بود و عملم خیلی سخت شد

اگه نترکه عملت راحت تره پس لفتش نده

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
یکسره درد نمیکنه در طول روز چند باری دردم میگیره  آره مسافرتم یکشنبه برسم شهرمون میرم دکتر

من دوسال دردداشتم اخرعمل کردم دکترگفت چندساعت دیرترمیومدی ترکیده بود به نظرم تابه آپاندیس شک کردی باید عمل کنی چون ریسکه

من دوسال دردداشتم اخرعمل کردم دکترگفت چندساعت دیرترمیومدی ترکیده بود به نظرم تابه آپاندیس شک کردی با ...

من مسافرتم متاسفانه شهری که هستم دکتر خوب نداره مجبورم صبر کنم تا یکشنبه عصر که برسم و برم دکتر 

الان دردش ۳ ماهه باهامه اول فقط نفخ بود بعد سوزش همون قسمت از پوستم که گفتم کم کم تبدیل شد به درد و الانم که در طول روز چند بار میگیره و ول میکنه درد بدیه همش دستم رو همون قسمت از دلمه 

ح برو دکتر برات سنو بنویسه اگه اپاندیس باشه خطرناکه  ولییی من صبح ساعت پنج درد گرفتم ساعت هشت ...

یعنی اگه باشه در هرحال باید عمل کنم؟ 

آره میرم دکتر من فکر میکردم صفرامه 

یعنی اگه باشه در هرحال باید عمل کنم؟  آره میرم دکتر من فکر میکردم صفرامه

حالا سنو مشخص میکنه چیه فقط سنو جای خوب برو

انشاالله ک هیچی نیست ولی اپاندیس یا صفرا هر دو رو اصلا پشت گوش ننداز 

اپاندیس ترکیده هم زود به دادش برسی عمل میشه ولی اگه نترکیده عمل کنی خیلی راحتتری

من دوران نقاهتم با اینکه کلونوسکپی بود بیست روز کشید

خارج بدون اینکه اپاندیسشون ملتهب بشه عمل میکنن در میارن که مبادا بترکه و عفونت پخش بشه

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند