2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی پسرشو میزنه

400 بازدید | 19 پست

پسرش ۱۰ ساله س  خیلی بازیگوشه و اصلا حرف مامانشو گوش نمیکنه  امروز تنها میخواست با دوستاش برن استخر مامانش نزاشت اینم انقد اصرار میکنه که حتما میرم لجبازم هست بشدت...امروزم مهمونی بودیم خواهرم بلند شد پسرش و یه عالمه زد و نیشگون گرفت و کلی فحش داد دلم خیلی برا پسرش سوخت راهی دیگه ای هس ایا برای تربیت  بچش ب کتک عادت کرده دیگه منم میبینم جیگرم کباب میشه 😭😭😭😭

ب خواهرت حق میدم از اول لوس بارش آورده.  پسر منم مثل خواهر زاده شماس 

حیلی به اخلاقش 

چون مادرشوهرم رسما بی تربیتش گرده

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب خواهرت حق میدم از اول لوس بارش آورده.  پسر منم مثل خواهر زاده شماس  حیلی به اخلاقش  ...

پسرش از سمت مادربزرگاش خیلی لوس شده ولی وقتی کتک  میخوره دلم میسوزه گریه میکنم خواهرمم میگ تو دخالت نکن 

به خاهرت بگو خضرت علی گفته با خشونت تربیت میسر نمیشه و خیلی ببخشید بدم اومد از این رفتار قرون وسطایی خاهرتون منم بچگیام زیاد کتک خوردم واقعا جواب نیست فقط بچتو از خودت متنفر میکنی همین 

پسرش از سمت مادربزرگاش خیلی لوس شده ولی وقتی کتک  میخوره دلم میسوزه گریه میکنم خواهرمم میگ تو د ...

اره لوس شده . خیلی سخته 

پسرشون هم بزرگ شده با حرف قانع کنن 

پسر من ۴ سالشه واقعا کم میارم و نمیفهمه 

راستی راست میگ دخالت نکن چون اونوقت بچه هااا . بدتر عمل میکنن طرف دار پیدا کنن

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
به خاهرت بگو خضرت علی گفته با خشونت تربیت میسر نمیشه و خیلی ببخشید بدم اومد از این رفتار قرون وسطایی ...

اره ولی خب یهو از دستش در میره خیلییعصبی میسه برا کنترل اعصابش چی بگم بهش 

میدونین بااین کاربدترمیشه مقصررفتارش درست تربیت نشدنش خواهرشماست با کتک تحقیربچه عقده ای میشه میتونست خودش ببره تااستخره واگرم نمیشداین راهش نبوده بچه روبزنه تنبیه اشتباه بدترمیکنه بهترنمیکنه 

الانم زورش میرسه انقو تپلیو درشته   کاش یه راهی بود براش

خواهرت از سر ناتوانی اونو میرنه نشونه ضعف خواهرته

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

خواهرت چطور فکر میکنه با لوس شدن بچه بی ادب شده حالا میشه با زدن با ادبش کرد ؟ دیکه خدایی اینا ابتدایی ترین تربیت بچه اس که کتک و شکستن غرورش جلو دیگران کاملا برعکس جواب میده! جای این کارا با بچه دوست شه! از مشاور کمک بگیره  ولی تقصیر مادرشوهر انداختن راحتتره و بی هزینه!

خواهرت چطور فکر میکنه با لوس شدن بچه بی ادب شده حالا میشه با زدن با ادبش کرد ؟ دیکه خدایی اینا ابتدا ...

باید بهش بگم بره حتما روانشناس خدا کنه درست شه  

باید بهش بگم بره حتما روانشناس خدا کنه درست شه  

و این که بچه بدترین کار هم کنه نباید جلو دیگران بزنه! اعصابم ضعیفه نشد دلیل! برای خالی کردن و راحت شدن خودش میزنه نمیدونه چه بلایی سر روح و روان بچه میاد!

خواهرت چطور فکر میکنه با لوس شدن بچه بی ادب شده حالا میشه با زدن با ادبش کرد ؟ دیکه خدایی اینا ابتدا ...

نهوفقط مادر شوهرش مادر خودمم مقصره از هر دو طرف این بچه رو لوس کردن بشدت