2777
2789
عنوان

چرا؟

71 بازدید | 9 پست

۱۶ سالمه.. و سواله برام که چرا همه خانوما باید برن سرکار؟ چرا؟ چرا دوستام بهم میگن اگه خونه‌دار شی باید کلفتی کنی؟ من عشق اینم که در آینده برای بچه‌هام مادری کنم و خوب تربیت شون کنم:)

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

نمیدونم چی بگم بهت 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چی بگم بهت 

چرا؟😂😂 افتادم تو مود چرا 

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
قرار نیس اگه خونه دار شیم کلفتی کنیم و قرار نیس همه خانوما برن سرکار

اممم مرسی 

هرکس طرزفکرخودشوداره .ولی توی دوره وزمونه الان خانمابهتره دستشون توی جیب خودشون باشه البته که شوهرهم بوق نیست وظیفشه خرج زنش روبده 

شماهرطوردوست داری باش چیکاربه نظردوستات داری 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

هرکسی یجوره خب یه نفر خونه داری خوشش نمیاد 

یه نفر دوس نداره اصن مادر شه 

تو هم این نظر رو داری 

من خودم هم به خونه داری علاقه ندارم

مهم نیست تو هم سلیقت اینجوریه توجه نکن به بقیه 

عزیزم بزرگ‌تر که بشی متوجه میشی چقدر سخته واسه خرید کوچکترین چیز دستت جلو شوهرت دراز باشه بعدم اون یا پول بهت بده یانده، اونموقع میفهمی اگه استقلال مالی داشته باشی به کسی محتاج نمیشی، هرچی دوس داشته باشی میخری، تو اجتماع کلی تجربه بدست میاری که تو زندگیت به درد میخوره، حتی میتونی مادر بهتری واسه بچت باشی.  

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲