2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 31 پست
میبرمش والا تنبلی میکنم همش حوصله دکتر ازمایش اینا ندارم

به خودت بگو فوقش دو روز وقتم بگیره مهم اینکه خیالت راحت میشه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا شیر گاو نمیخوره لب نمیزنه فقط شیر خشک بخدا غذای ک خوشش میاد درست میکنم در حد دوسه قاشق میخوره و ...

شیرخشک‌دادی براهمون کم کم ازش بگیرهمون شیرنمیزاره غذابخوره سیرش می‌کنه من ازدوسالگی زیربچه دستمال مینداختم خودش غذاشومیخوردهم بازی میکردهم میخوردالانم قشنگ بلده توهم امتحان کن ممکنه کثیف کاری بشه ولی شایدباعث بشه غذاشوبخوره 

شیرخشک‌دادی براهمون کم کم ازش بگیرهمون شیرنمیزاره غذابخوره سیرش می‌کنه من ازدوسالگی زیربچه دستمال می ...

اگه شیر خشک ندم شب نمیخابه اینقد گریه جیغ داد میزنه فقط شیر غذا بهش ندی فقط بهش شیر بدی 

اگه شیر خشک ندم شب نمیخابه اینقد گریه جیغ داد میزنه فقط شیر غذا بهش ندی فقط بهش شیر بدی 

عزیزم بچه روازشیرگرفتنی این چیزاطبیعیه من شیرخشک ندادم فقط شیرخودمومیدادم موقع جداکردن خیلی سخته بچه های منم اصلاشیشه نمی‌خوردن ولی بعدازشیرگرفتن قشنگ افتادن به غذاخوردن بایددوسالگی جدامیکردی حتمابادکترمشورت کن چون من نشنیدم بچه سه ساله شیرخشک بدن