2777
2789
عنوان

با این ادم چجوری برخورد کنم

109 بازدید | 14 پست

ی زن داداشی دارم که از همون روز اول   که دیدمش شروع کرد ب گفان این که خواهر شوهر فلانی بی شخصیته دس ب وسایل زن داداشش میزنه و ... که ما حالی شیم  با این که ما اصلا همچین ادمی نبودیم   یا این که چیزی بهش پیشنهاد میدادیم میگفت همچین چیزاب بیکلاسی بهم پیشنهاد ندین  من حساسم من خاصم من تکم   قضیه اصلی این که استخدامی قبول شد  منو خواهرم  رفتیم براش کادو گرفتیم من شال گرفتم اونم شومیز  بعد دو روز بعدش امده میگه شوهرم یعنی برادر بنده برام کادو گرفته گفتم هر چیزی باشه بجز  شال من متنفر م ازش  بعد اون حقوق که گرفت از ما پنهون میکرد  تا چند ماه بعدشم  کل خانواده خودشو شیرینی داد اما ما هیچ حالا  تولدش چند روز دیگس اون تولدای من زحمت کادو گرفتن اصلا ب خودش نداد هر بار  پول میورد میزاشت ی گوشه مینشست  منم میخوام برا تولدش براش شال بگیرم  که فک نکن هر چی بگی ما باید بگیم چشم نظرتون؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول بده خودتو بد نکن

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بعد اینجوری فرقی بین تو و اون هست!!! بدی رو با بدی جواب نده

اخه در واقع اون هر وقت هر جوری رفتار کرده من سکوت کردم  اونم هر بار بد تر رفتار میکنه فک میکنه احمقیم 

اخه در واقع اون هر وقت هر جوری رفتار کرده من سکوت کردم  اونم هر بار بد تر رفتار میکنه فک ...

بنظرم بهش خیلی با احترام حرفتو بزن

بگو ما بهت احترام میذاریم و سکوت میکنیم توام حرمت خودتو نگه دار

بنظرم بهش خیلی با احترام حرفتو بزن بگو ما بهت احترام میذاریم و سکوت میکنیم توام حرمت خودتو نگه دار

اخه خیلی با سیاست  هپش میگه من دل نازکم  هر کی بهم بگه از اینجا تکون بخور برو اون ور گریه میکنم  بعد اون وقت بهش گفتم یهو گریه زاری راه انداخت من ادم بده میشم  میتونه بگه من همینجوری گفتم 

واای،فک میکردم عروس ماست که اینقدگاو وبیشعوره،البته ببخشیدعروس خودمونومیگم،از سمش که میاره میشونه رومبلوهیچکارنمیکنه فهمیدم گاوه،مال ماهم ازیه خانواده بی فرهنگ وغربتی،که اینقدهواشومن داشتم نگو،حاضرنیست دوقدم برات برداره،یبارخوبه یباربدکه مثلاسیاست بخرج بده،نمیدونه مااین دوره هاروگذروندیم،میدونی چیکارکنی؟شمارشوازتوگوشیت حذف کن،پیشش نرو،هیچکارم براش نکن،عادت میکنن اینجورادمای نسناس،لیاقت نداره.ولی جلوی داداشت باهاش خوب باش،مثلااگه باهم بحث میکنین جلوداداشت خودتوحفظ کن،چون اینجوری اگه پشتتم بدبگه داداشت ازتوبدی ندیده،پیش داداشتم وپشت عروستون ازش دفاع کن به ظاهر.

اخه خیلی با سیاست  هپش میگه من دل نازکم  هر کی بهم بگه از اینجا تکون بخور برو اون ور گریه ...

تو جمع خصوووصا جلو داداشت بگو که بعدا نخواد حرفتو زیاد یا کم کنه و اززبونت حرف دیگه ای بسازه

واای،فک میکردم عروس ماست که اینقدگاو وبیشعوره،البته ببخشیدعروس خودمونومیگم،از سمش که میاره میشونه رو ...

وایی دقیقا ی دفعه خیلی خوبه میگی از خواهر م بهتره یبار ی حرفی بهت میزنه یا جلو جنع داغونت میکنه  بعد خودشو خوب نشون میده   میاد خونه ما دس ب سیاه و سفید نمیزنه  دو تا بشقاب جنع میکنه میزاره رو ظرفشویی حالا نمیگه خب  بشورمش که دستم قطع نمیشه  همم فک میکنن چقدر خانومه  حرفای خودشو با سیاست میزنه هاا بعد میخنده

تو جمع خصوووصا جلو داداشت بگو که بعدا نخواد حرفتو زیاد یا کم کنه و اززبونت حرف دیگه ای بسازه

جلو داداشمممم

اون خودش بیشتر از زنش مشکل داره  از خودش ی ایراد بگیری بگی چرا اینجور کردی میگه ب شما چ ربطی داره بعد جلوش ب زنش بگم حرمتتو‌نگه دار

وایی دقیقا ی دفعه خیلی خوبه میگی از خواهر م بهتره یبار ی حرفی بهت میزنه یا جلو جنع داغونت میکنه &nbs ...

واای خداازش دوری کن،داداش من چندسال شهرمابود،من ساده فک‌میکردم عروسمون مث‌خودمونه،جوری شده بودم که واقعانیازبه مشاورداشتم،الکی تیکه میپروند،میومدازخانوادش پیشم بدمیگفت که دلمون بسوزه ماام میسوخت...اینقدبچه بازی درمیاورد،اگه یه ماه دیگه مونده بودشهرمون فتنه بپامیکرد،خانوادشون معروفن به این کارا،

عزیزم دوری کن ازش،اگه ساده ومهربونی بنظرم واسه اینجورکسی نباش،چون باعث میشه توام اینجوربشی،هیچوقت تنهانشوباهاش.

کادوبخوره توسسر اینجورادما،من یباریه جشن تولدگرفتم واسش همرودعوت‌کردم مث‌چی پشیمون شدم،نگفت اصن توکی‌هستی،بی چشم ورو.بیخشیدطولانی شد.مواظب خوبیات باش