khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 عنوان دانشگاه ازاد 88 بازدید | 9 پست خانما كسى كه ترم هفته وفقط ١٩واحدش مونده ميتونه همشوبرداره وتموم بشه ؟ترم اخرش محسوب ميشه؟حتى اگه دروس پيش نيازوهم نيازباشه؟ اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️ 1401/11/27 | 23:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 لطفا اگه ميدونيدجواب بدين ضروريه اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
مائده_میباشم عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 4297 هر رشته یه سقف واحد داره باید ببینی هر ترم چند واحد میتونی برداری .اگر ترم اخری که اره میتونی.چارت درسیتو نگا ببین ترم اخرته یا نه
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 هر رشته یه سقف واحد داره باید ببینی هر ترم چند واحد میتونی برداری .اگر ترم اخری که اره میتونی.چارت د ... ترم هفتهشت ترمه اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
مائده_میباشم عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 4297 ترم هفت هشت ترمه اها الان میخوای ترم هشتو شروع کنی؟اره دیگه ترم اخری ترم اخرم معمولا تا سقف ۲۴واحد میشه با این حال بهتر از مدیرگروهتون بپرسی
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 اها الان میخوای ترم هشتو شروع کنی؟اره دیگه ترم اخری ترم اخرم معمولا تا سقف ۲۴واحد میشه با این ... نه ترم هفت اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
مائده_میباشم عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 4297 نه ترم هفت خب دختر حسابی تو هنوز ترم اخری محسوب نمیشی که😐
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 خب دختر حسابی تو هنوز ترم اخری محسوب نمیشی که😐 دروسى كه مونده كمه ميشه همه روبرداشت ديگه فرقى نميكنه كه ترم اخرمحسوب ميشم چون كم مونده كمتراز٢٠واحدينى بيست واحدم نگهميدارن دوترم بخونم اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
مائده_میباشم عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 4297 دروسى كه مونده كمه ميشه همه روبرداشت ديگه فرقى نميكنه كه ترم اخرمحسوب ميشم چون كم مونده كمترا ... دیگع وقتی چارت درسیت هشت ترمه نگهت میدارن تا هشت ترم تموم شه
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 دیگع وقتی چارت درسیت هشت ترمه نگهت میدارن تا هشت ترم تموم شه بارئيس دانشگاه صحبت كردم گفتن بامديرگروهم صحبت ميكننددرست ميشه ممنونم كه راهنمايى كردين❤️🌹 اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️