2777
2789
عنوان

متن واسه جدایی

402 بازدید | 18 پست

سلام 

لطفا به خاطر خود خواهیم سرزنشم نکنید به اندازه کافی با خودم کلنجار رفتم 

یه سریا هم شاید مسخره بگیرن رل و این چیزارو  ولی خب به کمکتون نیاز دارم 

با یه نفر تو رابطم ، با این که دوسش دارم و خواهم داشت ولی خب مجبورم به دلایل مهمی از جمله کنکور سال آینده ازش جدا شم 

یه ماهه با خودم درگیرم، دارم خفه میشم 

تو رو خدا کمکم کنید بگید چی بگم 😭 دستم به نوشتن نمیره از خودم بدم میاد حس میکنم با احساسات بازی کردم عذاب وجدان دارم 

ولی نیاز دارم که جدا شم برای هدفم  

شاید حتی گوشی رو کنار بذارم  نمیخوام بعد ها حسرت بخورم 😭

🚶‍♀️

•@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مجازی آشنا شدین؟

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

نگران نباش هیچوقت حسرتشو نمیخوری ک هیچ

انفاقا انقد موقعیت های بهتری برات پیش میاد ک میگی خدا رو شکر ولش کردم

بفکر درس و دانشگاهت باش عزیزم

خدایا ب دلامون آرامش بده

دمت گرم

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁

فکر هدفات باش هیچی مثل هدف مهمتر نیس.شوهر کردن همیشه هس. این همه شوهرکردن چی کردن. فکر درست باش. پدر ومادرت افتخارکنن بهت..چه رشته ای میخوای ان شالله قبول بشی؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

ازش عرض خواهی کن.بگو بخاطر شرایطم نمیتونم باهات باشم...

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

نگران نباش هیچوقت حسرتشو نمیخوری ک هیچ انفاقا انقد موقعیت های بهتری برات پیش میاد ک میگی خدا رو شکر ...

بله خودم میفهمم منظورتونو 

اما خب حق بدین سختمه، نه برای خودن برای طرف

فکر هدفات باش هیچی مثل هدف مهمتر نیس.شوهر کردن همیشه هس. این همه شوهرکردن چی کردن. فکر درست باش. پدر ...

تجربی میخونم انشالله رشته های تاپ 

پایه یازدهمم از عید دنبال مشاورم بگیرم شروع کنم هر چی خدا بخواد

بله خودم میفهمم منظورتونو  اما خب حق بدین سختمه، نه برای خودن برای طرف

اره عزیزم میدونم سخته

ولی هیچی مهمتر از ایندت نیست

اونم پسر هست نگرانش نباش پسرا همیشه ذخیره دارن 😬😬😬

خدایا ب دلامون آرامش بده