2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نظرم از الان با مدیر گروه یا استاد فعالان صحبت کن وکارآموزی برو وشاغل بشو  این چه وضع درس خ ...

کاراموزی که تو دانشگاه ما دولتیه رایگانه چیزی دست منو نمیگیره 

کاراموزی که تو دانشگاه ما دولتیه رایگانه چیزی دست منو نمیگیره 

عزیزم تجربه کاری بدست میاری که خیلی با ارزشه 

منم کاردانی دولتی خوندم واز دوره دانشجویی پاره وقت کاراموزی میکردم وخیلی زودتر از همکلاسی هام وارد بازار کار شدم ودر کنارش لیسانس هم گرفتم بازم تحقیق کن پرس جو کن واقدام کن

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
عزیزم تجربه کاری بدست میاری که خیلی با ارزشه  منم کاردانی دولتی خوندم واز دوره دانشجویی پاره و ...

مرسی شما چقدر میخوندی ؟ اخر ترم میخوندی یا نه من زیاد درسم خوب نبود اما میخوام پیشرفت کنم تو دانشگاه

شما بجا پول کلاس کاربردی میری شرکتی واونا بهت کار یاسمین وتو براشون یه مدت رایگان کلر میکنی با ور کن از صد واحد دانشگاهی با ارزش تره هرچند پولی بهت ندن ولی تجربه کاری خیلی مفیدی هس

مرسی شما چقدر میخوندی ؟ اخر ترم میخوندی یا نه من زیاد درسم خوب نبود اما میخوام پیشرفت کنم تو دانشگاه

من بیشتر آخر ترم خوندم دیگه استاد ها میشناختنم میگفتن تو کاملا عملی هستی ولی احتیاج به مدرک داری بخون 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز